zambesc.com RSS Feed

Vacanta Mare revine la ProTv

Candva in vremuri demult apuse exista o trupa de comedie buna, ba chiar foarte buna. Se numeau Vacanta Mare, insa dupa un timp trupa de comedie s-a defectat, practic au devenit o trupa de tragedie.
vacanta mare poza
Foto : Facebook
Astfel incetul, cu incetul au disparut, lucru care a bucurat mare parte a publicului. Si aceasta dintr-un singur motiv: comicii de serviciu aveau dialoguri doar de ei intelese, si ici colo cate un excrement sau un pisu galben. Evident metaforic vorbind, avem public pentru de toate, cel putin asta e impresia celor de la ProTv. Spun asta deoarece astazi s-a facut anuntul cum ca in curand va renaste, va fi resuscitata trupa Vacanta Mare.

Personal am inceput sa ma uit din ce in ce mai putin la ProTv si probabil voi ajunge sa nu ma mai uit deloc. Nu ca as avea ceva cu ei, insa au devenit o varianta a ceea ce a fost OTV candva. Mai urmeaza sa il angajeze pe Dan Diaconescu, Naomi, Tolea Ciumac, Bahmuteanca si gata pachetul. In felul acesta vor avea un program de top, un program care nu va fi ratat de niciun analfabet din Romania. Cat priveste trupa de voma, pardon Vacanta Mare, adica Leana si Costel ar trebui sa se dea reprezentatii prin canale, guri de metrou sau pe unde salasluiesc aurolacii. Poate acest public mahmur dupa o punga de aurolac va putea sa digere actul comic marca Vacanta Mare. Act comic care valoric este la acelasi nivel cu un ragait cu miros de usturoi, sau o diareie.

Daca apareau la un post tv de cartier nu ar fi nicio problema, dar cand vine vorba de un post tv din primul pluton e greu de inteles.

, ,
4 Comentarii
 1. Karol :

  A zis pe data de 28 iunie, 2014

  Mai exista trupa asta de retardați, astea au confundat umorul cu retardul mintal.

 2. Tudor :

  A zis pe data de 28 iunie, 2014

  Nu cred sa reziste mult, nu se mai uita nimeni la așa ceva. A trecut vremea celor de la Vacanța Mare.

 3. Yamasha :

  A zis pe data de 1 iulie, 2014

  si tot cu cei vechi va fi? sau ceva mai … actual?! big grin

 4. dePop :

  A zis pe data de 1 iulie, 2014

  Baza va fi veche, cine se poate maimutarii ca si Mugur Mihaiescu happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*