zambesc.com RSS Feed

Va place pizza la metru ?

Zilele trecute am ajuns la restaurantul Vanila din Timisoara, o locatie frumoasa. Meniul, unul destul de bogat si diversificat, inclusiv pizza, doar ca aceasta nu avea o forma obisnuita. Nu era rotunda cum e de obicei, ci una in format dreptughiular, adica pizza la metru. Trebuie sa recunosc ca e interesanta prezentarea, insa nu e deloc practica.

pizza vanila Timisoara

Este mai dificil de ,, amplasat” pe masa, manevrat, etc. Iar cea mai mare problema la pizza de acest fel e cantitatea, desi pare mare, nu e deloc asa. De obicei cu o pizza de 32 cm ma satur, cu una dreptunghiulara nu a fost deloc asa, desi pizza parea imensa. Doar ochii s-au saturat, si nu pot spune ca mananc mult.

Sigur la o pizza conteaza ingredientele, grosimea blatului. Dar in situatia de fata parca am mancat jumatate de pizza obisnuita, dar ceva mai intinsa. Pana la urma cea mai buna pizza ramane cea clasica, evident conteaza si cine o face. Cat priveste restaurantul hotelului Vanila, locatie excelenta, preturi piperate, iar pizza cam slabuta. Daca le treceti pragul comandati suc de soc, noi pentru sucul de soc am vizitat locatia.

, ,
2 Comentarii
  1. Ana :

    A zis pe data de 28 mai, 2015

    Imi place pizza, mult, mult, mult… Este adevarat ca de fiecare data imi propun sa mananc doar o felie ( dintr-o pizza normala, rotunda ) si sfarsesc prin a consuma trei.. big grin !!! Probabil ca si reteta a contat… si poate acesta este motivul pentru care nu te-ai saturat. Nu era suficient de satioasa? In imagine pare imensa pizza… Probabil au vrut sa vina cu ceva inedit cand au ales aceasta forma de pizza.

  2. Miruna :

    A zis pe data de 3 aprilie, 2016

    Am fost la Vanila, locul e frumos dar pizza nu m-a dat pe spate. Cât privește prețul e cam piperat, chiar bine piperat.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*