zambesc.com RSS Feed

Ura PSD, suntem pe locul doi in lume dupa Siria

Este official, suntem campioni, nu suntem chiar pe locul intai, dar suntem in frunte. Da, ocupam locul doi in lume la migratie, doar sirienii ce ne-au depasit. Doar ca acestia fug de razboi, de gloante. Pe cand noi fugim de noi, sau mai degraba de lenea de-a fi mers la vot cand trebuia. Astfel ca ne-am pricopsit cu niste paraziti care ne mananca tot. De la zile, la bani, sanatate si mai nou chiar si libertatea. Am ajuns de rasul lumii, suntem mai prostiti decat cei din Corea de Nord. Acestea macar sunt fortati, noi momentan nu, doar prosteala pe fata.

In ultimii ani au plecat din Romania trei milioane de locuitori. Avem localitati intregi pustii, mai ceva ca in urma turcilor pe vremuri. Activitatea lu’ Dragnea a intrecut ca efect oricare invazie pe care a vazut-o pamantul romanesc. Nici pe vremea tatarilor lumea nu fugea din tara cum o face acum. Ma intreb cand se va opri, cand ne vom opri si o sa le spunem: ho pana aici v-a fost ? Sau fugim pana raman doar ei ?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*