zambesc.com RSS Feed

Unu la zero pentru Dragnea

Nu stiu cati au realizat, cred eu ca prea putini. Insa Dragnea tocmai a marcat un punct. Ce-i drept si pe mine m-a surprins scorul. Nu ma asteptam ca palaria, adica referendumul sa ii prosteasca pe atati. Era logic pe cei cativa imbracati in alb la manifestarile PSD si care nu stiau ce cautau acolo, dar restul, pareau totusi normali. Adica persoane cu ,, scaun” la cap care inteleg ca nu pot schimba ceva din moment ce nu exista, acel ceva. Ok-ul in cazul nostru.


Foto: Facebook

Dar ce sa ii faci, majoritatea celor ramasi in tara sunt limitati. Nu toti dar mare parte, din pacate. Astfel am ajuns sa privim in stanga cand pe ,,scena” se face ,,magie” pe banii nostri. Dar ce nu face teleormaneanul de serviciu ca sa isi scape pielea..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*