zambesc.com RSS Feed

Unii vor sa puna ciorile la munca

Si ciorile trebuie sa munceasca si nu e vorba de parerea vreunui guvernant de pe la noi. Stirea vine de afara, se pare ca pe la Amsterdam cineva s-a gandit sa puna ciorile la munca. Nu stiu acum la ce program si daca vor fi platite, cert este ca ciorile nu vor mai umbla brambura. Mai exact unii ar vrea sa puna ciorile sa culeaga chistoacele de prin oras. Se pare ca orasul Amsterdam ar fi ,, invadat” de chistoace, iar o curatenie totala pare imposibil de realizat.

Astfel doi indivizi au venit cu o propunere neobisnuita, vor sa dreseze ciorile ca acestea sa culeaga chistoacele. Sper doar sa nu se apuce ciorile de fumat, nu de alta dar tigarile prin Amsterdam sunt preponderent pe baza de canepa. Iar dupa doua fumuri nu m-ar mira ca ciorile sa se razvrateasca si sa dea vreo spargere, sa fure vreo masina, bancomat sau sa profite de vreun catel.

Pana la urma ciorile sunt unele dintre cele mai inteligente pasari, orice este posibil… Insa cred eu ca ar trebui sa fie dresate sa faca altceva si nu cules de chistoace. Sa asambleze masini, sa le bage in mina, sa faca agricultura, etc. Cu chistoacele e prea riscant, ne putem trezi in orice moment ca se apuca tot pasaretul de fumat. Iar daca se ajunge acolo sigur ciorile nu vor fuma tigari cu timbru, ci vor zbura in Ucraina sau alte tari si asa va inflori evaziunea si contrabanda. Cat priveste problema celor din Amsterdam eu zic sa ,, importe” cativa aurolaci de pe la noi, le strang astea chistoacele cat ai clipi.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*