zambesc.com RSS Feed

Unii stau foarte prost cu memoria

Zilele trecute o familie de romani si-au uitat fetita intr-o parcare de pe autostrada din Ungaria. Pare amuzant dar nu e deloc asa. Personal mi se pare un lucru imposibil, e ca si cum ai pleca de acasa in frac cu papion dar fara pantaloni, ba chiar mai grav. Nu incerc sa acuz pe nimeni, dar avand in vedere ca am si eu o fetita chiar pare de domeniul fantasticului. Poti sa uiti sa inchizi usa, sa inchizi aragazul, sa uiti unde ai parcat masina, ziua de nasterea a nu stiu cui, dar nu poti sa iti uiti copilul. S-a mai intamplat si la altii…Da, s-a intamplat dar in filme. Singur acasa I sau II, nu sunt stiri rupte din viata cotidiana, ci fictiune.

Ceea ce mi se pare extrem de dubios e faptul ca nu un neuron a fost ,, blocat” ci doua. Niciunul din parinti nu a realizat lipsa copilului la plecare. Povestea are un final fericit, cel putin pentru moment. Copilul a fost luat de o italianca si dus in Italia. Parintii uituci au trebuit sa faca un drum pana in Italia pentru a recupera fetita.

Ma intreb cu ce s-or ocupa parintii de au memoria asa de slaba, de-a dreptul crapata ?

Or fi politicieni ?… Ca astia uita ce promit.

, ,
3 Comentarii
 1. Memes :

  A zis pe data de 30 august, 2015

  Amuzanta povestea. Partea buna e ca au recuperat-o . altfel ar fi fost unul in minus la noi, unul in plus la ei laughing)))

 2. copo :

  A zis pe data de 1 septembrie, 2015

  Or fi tras pe nas…

 3. Marius :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2015

  Politicienii nu stiu niciodata ce promit.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*