zambesc.com RSS Feed

Unii romani vand vietnamezi

Navigand pe net am dat peste cateva anunturi care m-au pus pe ganduri, avand tilul de genul: ,, vand vietnamezi ” sau ,, vand vietnamez bun pentru reproducere”. Imediat m-am gandit la Prigoana si Tantareanu, parca acestia aveau ceva bone din regiunea respectiva, ma rog ultimul zice ca nu era vorba de bona ci maseoza si aceea tailandeza…

Ma si gandeam ca o fi ramas Tantareanu in pana… asa ca i-a facut sotiei cadou un vietnamez. Deja vedeam si seria 7 sau 8 cu Rambo happy , in care acesta strangea vietnamezii pentru piata romaneasca si ii alegea doar pe cei fara colesterol….big grin Cel putin asta promit titlurile unor anunturi; ,, vand vietnamezi fara colesterol ”

vetnamezivietnamezi pentru reproducere

Noroc ca anunturile cu pricina nu sunt la rubrica matrimoniala, altfel s-ar fi suparat vietnamezii pe noi..Dupa cum probabil v-ati dat seama anunturile cu pricina se refera la vanzarile de purcei, doar ca cei care redacteaza anuntul omit sa clarifice acest aspect, ii salveaza oarecum rubrica la care este trecut anuntul si uneori poza..sau poate unii nu stiu ca exista si cetateni vietnamezi sad, nu doar rasa de porci cu acesta titulatura.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*