zambesc.com RSS Feed

Unii o iau razna la batranete

Astazi am urmarit un reportaj care se voia senzational, desi nu are legatura cu televiziunea lu’ Dan Diaconescu. Mai rau reportajul a fost difuzat de un post tv care cica e financiar, adica doar subiecte serioase. Reporterasul nostru prezenta un taran sau ma rog, un cetatean care are robinet in casa din care curge tuica. Nu am inteles rostul acestei inventii, dar dincolo de aceasta nu am priceput entuziasmul reporterului.

Casa cu pricina era saracacioasa, probabil fara baie, dar cu robinet la care curge licoare din pruna..De fapt nici aceasta nu curgea, trebuia sa pui gura pe robinet si sa tragi, ..probabil s-o fi uscat sursa. De ce sa construiesti asa ceva.., nu imi dau seama. Un robinet ruginit ascuns dupa un cuier, pentru ce..? Nu or fi auzit oamenii astia de sticle, sau alte recipiente obisnuite….

Probabil un astfel de robinet e visul fiecarui betivan, asa ca unii cand ,, cresc mari” chiar isi fac asa ceva…Care o fi insa legatura cu posul financiar si interesul pana la urma pentru asa ceva ,…tot nu am reusit sa inteleg.

,
4 Comentarii
 1. sie :

  A zis pe data de 21 octombrie, 2012

  happy Da, super tare. M-a distrat enorm articolul!

 2. Laurentiu :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2012

  Asta e viata de la tara…oriunde am fost, in orice zona a tarii, cu totii au ‘resurse’ sanatoase de vin/tuica si alte licori ale vietii.

 3. Gabi :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2012

  Totusi, in robinet? laughing)

 4. Radu :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2012

  Sunt curios ce sistem de pompare foloseste,presupun ca recipientul se afla deasupra robinetului si nu are nevoie de o „pompa” laughing))


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*