zambesc.com RSS Feed

Uneori si femeile trebuie refuzate

Zilele trecute eram in trecere prin Oradea. Cum aveam de facut un drum lung m-am oprit la Carrefour sa cumpar cate ceva. Am luat rafturile la rand, magazinul nu era foarte plin fiind un pic poate prea devreme pentru cumparaturi. Ici colo cate cineva impingea un carucior. Tot invartindu-ma prin magazin am ajuns la raftul cu prosoape, servetele. Si cum scanam eu cu priverea ce sa iau am simtit ca cineva ma priveste. Cum nu prea cunosc lume prin Oradea am aruncat si eu o privire in directia cu pricina. In celalalt capat al culoarului o domnita eleganta si zambitoare ma privea, chiar insistent as spune, de parca ar fi vrut sa imi spuna ceva.

Domnisoara arata foarte bine, doar ca aveai impresia ca nu e in locul potrivit. Senzatia era ca in secunda doi o sa apara paparazzi de dupa raft si o sa o pozeze, vantul mai lipsea sa ii miste parul iar ea sa defileze printre blitzuri. In fine nu stiam de unde si pana unde aceste zambete aruncate, era prea de dimineata pentru asa ceva, dar cum trebuia sa ajung in capatul raftului m-am indreptat catre ea. Cu un ochi la raft si cu unul la printesa ajung in dreptul ei si surpriza, domnita chiar voia sa vorbeasca cu mine.

– Ce faci ? veni intrebarea ei.
– Caut cate ceva, ii raspund eu.
– Nu ai vrea sa incerci aceasta hartie igienica, imi spune ea aratand cu degetul spre raft.

Da, daca as fi avut fata de sticla acum era cioburi. M-am blocat ce sa ii spun, sa incerc hartia igienica acum pe loc, sa iau o rola si sa ii promit ca o voi incerca mai tarziu. Nu am facut nici una si nici alta, pur si simplu am refuzat printesa din Carrefour. Uneori trebuie sa refuzam si femeile, altfel nu am mai fi barbati happy .

, , ,
5 Comentarii
 1. Stefan :

  A zis pe data de 25 septembrie, 2014

  Ultimul lucru pe care te așteptai să ți-l spună. happy

 2. dePop :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2014

  Nici macar ultimul, nu il aveam pe lista laughing

 3. Andreea :

  A zis pe data de 12 octombrie, 2014

  Cum a ramas prietena ta?

 4. dePop :

  A zis pe data de 12 octombrie, 2014

  Eram singur.

 5. Daniel :

  A zis pe data de 30 decembrie, 2014

  Tare faza, asta da reclama happy.

  Dar ce ziceti de barbati in paltaloni piele la bustul gol care promovau parfumul „celebrei” Lady „Caca” (ca se potriveste cu hartia domnisoarei) in parfumerii in Londra. Stateau si la intrare sa „jeneze” doamnele si domnisoarele care intrau in magazin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*