zambesc.com RSS Feed

Unele emisiuni tv ne ingrasa, altele ne fac sa slabim

Stiam ca televizorul ne ingrasa, adica nu in mod direct. Ca doar nu ne apucam sa inghitim telecomnanda, dar prin prisma faptului ca stam la televizor si nu dam la sapa ne ingrasam. Insa mai nou se pare ca au aparut si alte teorii. Specialistii spun ca sunt emisiuni care ne ingrasa si altele care ne pot face sa nu luam in greutate.

Care emisiuni ingrasa ?

Pai e foarte simplu, emisiunile culinare. Sincer sunt de acord cu aceasta teorie. Personal dupa o ora de Master Chef mi se facea ,, gaura” in stomac. Deci daca aveti kilograme in plus eu zic sa taiati de pe abonamentul tv posturi, in genul Tv Paprika, Travel and living. Si asa veti slabi….Probabil ca nu, dar nu prea veti mai pune asa de mult.

Ce emisiuni ne fac sa slabim ?

Depinde de individ, daca un documentar explicit despre sacrificarea animalelor va intoarce stomacul pe dos, atunci da. Acesta emisiune va v-a slabi.

In concluzie nu emisiunile ne ingrasa ci mancarea happy. Daca nu mancati in cantitati industriale sigur intr-o buna zi o sa slabiti, e simplu.

, ,
Un Comentariu
  1. Mircea :

    A zis pe data de 10 martie, 2015

    După emisiuni culinare e clar ca toți trecem pe la frigider.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*