zambesc.com RSS Feed

Unde se afla cel mai bun bar din lume ?

De curand s-a stabilit care este cel mai bun bar din lume. Nu stiu in ce a constat testul, cum au fost departajate locatiile si nici daca au fost vizitate toate barurile din lume. Cert este ca in opinia unora cel mai bun bar din lume se afla in Londra. Este vorba de barul din incinta Hotelului Savoy. Nu stiu cat de reala este titulatura si aceasta pentru ca sigur mai sunt si baruri care nu au fost luate in calcul. Iar cum la noi si cel mai prapadit sat are cel putin trei baruri, iar clientii de pe la noi nu au fost in juriu, putem spune ca cel mai bun bar din lume inca nu a fost desemnat.

Cum ar trebui sa fie cel mai bun bar din lume?

In primul rand barul trebuie sa aibe bautura gratis, sa fie deschis non-stop. Si cel mai important sa aibe din nou bautura gratis. Sunt sigur ca un astfel de bar va primi toate voturile clinetilor, indiferent ca s-ar afla pe la Cucietii din deal, sau in vreo canalizare de prin Bucuresti. Ce tii si cu englezi astea cu barul lor, habar nu au sa faca un clasament cu cel mai bun bar din lume.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*