zambesc.com RSS Feed

Unde locuiesc cersetorii ?

Probabil multi dintre voi v-ati intrebat macar o data unde doarme, unde sta un cersetor..Nu vreau sa vorbesc despre cele cateva babute care cersesc pentru o coaja de paine, ci ma refer la cersetorii profesionisti. Cei care au o ,, poezie” mai duioasa decat a unui poet, cei care sunt in locatiile cu vad, cei care fac sute de lei pe zi sau chiar mai mult.

Nu cunosc casele in care locuiesc acesti cersetori, desi am auzit cateva povesti care descriau casele cersetorilor ca fiind de cele mai multe ori niste palate. O fi asa sau nu..habar nu am. Dar va pot spune unde sta un cersetor care este plecat in ,, delegatie”..sau detasat cu locul de munca. In urma cu ceva ani prin Timisoara bantuia un cersetor cu o poveste trista, ceva de genu; un copil de operat si el bolnav, desi era un vlajgan care se sprijinea intr-o carja, desi parea sa nu aibe nevoie de ea..in fine.

cersetorcersetori

Ideea e ca in urma cu trei luni, am dat peste el intr-un centru comercial de prin Bacau, cersea la intrare. Eu fiind pe fuga intr-o delegatie mi-am zis ca l-am confundat, nu avea cum sa vina si pe acolo, un om in carje…Nu am dat importanta intamplarii, insa zilele trecute fiind intr-o deplasare in interes de serviciu la Brasov..peste cine dau: vlajganul povestitor si carja lui, problema e ca de data aceasta am mai aflat un raspuns, si anume la intrebarea; unde locuiesc cersetorii ?….pai la hotel. Si nu la orice hotel ci la unul de 3 stele, omul era cazat la acelasi hotel cu mine.

Deci cersetorul nostru, la fel ca si mine se cazeaza la 3 stele atunci cand este in ,, delegatie”. In concluzie industria cersitului este una foarte profitabila, nu m-ar mira ca data viitoare el sa fie cazat la 4 stele iar eu tot la 3 stele.

, ,
6 Comentarii
 1. Ivy :

  A zis pe data de 11 august, 2013

  Cum ai aflat că era cazat la acelaşi hotel cu tine? V-aţi întâlnit şi la recepţie?

 2. dePop :

  A zis pe data de 11 august, 2013

  Era cazat pe acelas palier cu mine, la un hotel de 3 stele, hotel foarte bun din Brasov…

 3. Sadd :

  A zis pe data de 12 august, 2013

  hai recunoaste ca esti invidios laughing

 4. dePop :

  A zis pe data de 12 august, 2013

  Sadd@

  Nu sunt invidios…..laughing……dar e bine de stiut cui dam bani de pomana

 5. Cosmin :

  A zis pe data de 13 august, 2013

  Cunosc si eu un caz asemanator, doar ca stiu unde locuieste iar casa lui nu este una modesta, ba din potriva, plus ca prima data cand l-am vazut pe cersetorul de care zic la treaba puteam jura ca nu are picioare desi il cunosteam si stiam ca nu are nicio problema.

 6. Ionut :

  A zis pe data de 17 august, 2013

  Cel putin tipul sta la un hotel, cunosc la fel de bine exemple de cersetori profesionisti care au case extravagante si chiar masini, chit ca nu se pot bucura prea mult de ele happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*