zambesc.com RSS Feed

Unde gasesc pantofi barbati pe comanda ?

Are cineva idee unde imi pot face pantofi barbati pe comanda? In Bucuresti !
Am cautat pe internet si nu am gasit decat un magazin cat de cat serios. Insa nu prea am agsit ceva sa imi si placa printre modelele lor.

Problema e ca port un numar destul de mic la incalaminte (intre 37 jumate si 39, in functie de producator) si e destul de greu sa gasesc pantofi potriviti.
Mai ales ca e vorba de nunta si na, nu pot sa ma incalt cu orice chestie, asta cu pantofii pe comanda ramane cam singura varianta.

Asa ca daca stiti undeva ca se fac pantofi pentru barbati pe comanda, nu fiti timizi, lasati un raspuns. Nu conteaza daca au site sau nu. Conteaza sa fie din Bucuresti.

Multumesc.

, , ,
5 Comentarii
 1. plat_inio :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2011

  Pe Strada Lipscani, cum intri dinspre Magheru, pe partea dreapta, e un magazin vechi, stil comunist.

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2011

  Sper ca modelele de pantofi pe care le fac nu sunt tot stil comunist tongue

 3. Kitten :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2011

  E un atelier cum vi dinspre Eroilor ,pe stanga, pe Stirbei inainte de intersectia cu Popa Tatu. Iti fac ce model vrei , numai sa inteleaga cei de acolo ce iti doresti (deci preferabil sa nu fie ceva prea complex) .

 4. moni :

  A zis pe data de 8 aprilie, 2011

  Eu stiam ca pe Lipscani a fost prietenul meu acum un an numai stiu sigur daca mai e

 5. claudiu :

  A zis pe data de 5 decembrie, 2011

  dca vrei pantofi adevarati iti recomand pe cineva serios si cu preturi de bun simt,numele lui este STEFAN BURDEA intri pe google si ii gasesti site ul , are mag si la cocor la etajul 2


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*