zambesc.com RSS Feed

Unde dai si unde crapa, sau cine pe cine saruta ?

Nu m-am apucat de scris ghicitori, insa astazi am fost ,, martor ” la o ,, scena” care poate fi usor transformata intr-o ghicitoare. Si nu orice ghicitoare, ci una pur romaneasca. Despre ce este vorba:

Intr-un magazin de mobila important din Timisoara intra o doamna insotita de un domn. El strain, varsta undeva peste 60 ani, sigur spre 70. Doamna probabil cam tot pe acolo. Pareau un cuplu, insa in urma lor mai intra o doamna undeva la 45 de ani, extrem de fresh cucoana, care se chinuia sa palavrageasca intr-o engleza a la Olguta cu batranelul. Se plimbau prin magazin, cautand una alta, iar la un moment dat a mai intrat o domnisoara, sigur sub 25 de ani. Arata ok, parea dezghetata, in fine am realizat ca e vorba de bunica, mama si fiica. Mai putin clar era postura in care se afla batranelul. In fine au plecat, am plecat si eu, cand in parcare, dau din nou peste ei.

Ghici pe cine mozolea bunicul ?

Pai e foarte simplu, cele doua mamai s-au suit intr-un golf vechi. Iar castigatoarea, adica fiica intr-un mercedes de teren alaturi de eroul din primul razboi mondial. Iar inainte de plecare evident si-a rasplatit bunicul numarandu-i papilele gustative, sau dintii.. cu limba.

Unora la place asa de mult istoria incat au ajuns sa se culce cu mumiile in pat, asta da pasiune. Alta explicatie nu as putea sa gasesc.

2 Comentarii
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 18 martie, 2017

    Acu poate ca isi inghitea omu proteza si a vrut duduia sa il ajute. Si doar nu era sa isi bage mainile murdare in gurita lui happy

  2. dePop :

    A zis pe data de 18 martie, 2017

    da..ii cauta dintele de aur.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*