zambesc.com RSS Feed

Un regulament ciudat, la Goldenbox

De curiozitate am dat acum click pe un banner la Pagini Aurii/ Goldenbox. Cum parea interesant concursul, si mai ales premiile lui, am zis sa ma inscriu eu.
Preventiv insa, am citit regulamentul. Regulament care, din punctul meu de vedere, e stupid. Pentru ca:

Concursul “Cauta in Pagini Aurii premiile Goldenbox” se desfăşoară în perioada 25 mai 2010 si 15 iunie 2010
Nu, asta nu e stupid, ce urmeaza nu prea are sens.

Detinatorii de blog sau de website care intra pe site-ul goldenbox.ro, genereaza codul corespunzator unei casute de cautare si o publica in site-ul lui intr-un loc vizibil pe o perioada de minim 3 saptamani este inscris in concurs

Deci ca sa fi inscriis in concurs, trebuie sa afisezi widgetul respectiv minim 3 saptamani. Dar, perioada in care se desfasoara concursul este de 3 saptamani. Ceea ce inseamna ca, daca ai fi vrut sa participi la concurs, trebuia sa te inscrii fix in ziua in care a fost lansat. straight face

Nu te-ai inscris in prima zi, adio.
Cam stupid, sa ai un concurs care tine doar 1 zi. Adica doar intr-o zi te poti inscrie „pe bune”. In rest, te inscrii si tu acolo, de figuratie.

Si nu, nu e o greseala de tipar. Mai jos apare din nou stupiditatea:
La această promoţie pot participa toti detinatorii de website mai vechi de 3 luni care in perioada 25 mai 2010 – 15 iunie 2010 acceseaza site-ul goldenbox.ro, se inscriu in concurs pe acest site cu datele personale: nume, email, adresa site si publica o casuta de cautare dinp de minim 3 saptamani.”

Concursul va înceta de drept la data de 15 iunie 2010, ora 24.00

Ai dreptul sa te inscrii in perioada 25 mai – 15 iunie. Dar trebuie sa publici bannerul minim 3 saptamani. In conditiile in care concursul se incheie pe 15 iunie. Se reduce la poti sa te inscrii doar pe 25 mai si afisezi banenrul pana pe 15 iunie.

, ,
13 Comentarii
 1. Alter Ego Blog :

  A zis pe data de 31 mai, 2010

  Sigur e o scapare la mijloc happy

 2. Ioana :

  A zis pe data de 31 mai, 2010

  Buna,

  Cum crezi ca am fi acceptat inscrieri doar in prima zi de concurs? happy Nu scrie nicaieri ca bloggerii sa publice casuta doar pe perioada concursului, o pot pastra suficient timp si dupa.

  Ziua Romaniei de la World Expo Shangai e pe 29 iulie iar conferinta Ad:Tech Londta pe 21 septembrie. Deci timp suficient sa monitorizam!

  Acum, in ce echipa sa te trec pe listuta? happy

  Ioana
  http://www.paginiaurii.ro

 3. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 31 mai, 2010

  Ioana, eu am citat din regulament.

  1.Inscrierea se face în perioada 25 mai 2010 si 15 iunie 2010.
  2.La această promoţie pot participa toti detinatorii de website … publica o casuta de cautare dinp de minim 3 saptamani.
  3.Concursul va înceta de drept la data de 15 iunie 2010
  4.Tragerea la sorti se va efectua pe data de 20 iunie

  Explica-mi si mie te rog, daca eu ma inscriu azi, iar concursul se termina pe 15 iunie, cum reusesc sa tin eu afisat bannerul timp de minim 3 saptamani ?

  Sau daca ma inscriu pe 10 iunie, pana pe 20 cand are loc tragerea la sorti din nou, cum reusesc sa afisez eu bannerul timp de minim 3 saptamani?

  Iar daca premiile se desemneaza pe 20 iunie, ce mai conteaza ca monitorizati apoi ? Premiile au fost oferite, doar nu le luati inapoi. tongue

  Eu am prezentat situatia fix cum este trecuta in regulament. Adica putin aiurea.
  A, ca va ganditi intre timp ca unele reguli pot fi incalcate, modificate sau ca poate va ganditi sa mai adaugati ceva clauze la regulament, e altceva.

 4. Andreea Dancu :

  A zis pe data de 31 mai, 2010

  Mda, e dubioasa acea regula, ai dreptate.

  Sper sa rezolve, pare un concurs interesant.

 5. m :

  A zis pe data de 31 mai, 2010

  „Detinatorii… este inscris in concurs”.
  Nici cu gramatica nu stau prea bine. big grin

 6. cadouri :

  A zis pe data de 31 mai, 2010

  Chiar ca sunt praf baietii.

 7. Jocuri :

  A zis pe data de 31 mai, 2010

  Cam stupida regula asta. Pacat ca pare un concurs interesant.

 8. maria :

  A zis pe data de 31 mai, 2010

  Indiferent cand te inscrii in concurs in perioada 25 mai 2010 si 15 iunie 2010 participi la tragerea la sorti pt premii. It’s official happy

 9. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 1 iunie, 2010

  E oficial cand apare in regulamentul oficial. Ca probabil nu toti cei care doresc sa participe vin aici sa se documenteze. hee hee

 10. Si pana la urma m-am inscris in concurs | Zambesc :

  A zis pe data de 1 iunie, 2010

  […] in concurs Scris de Andrei Dutu in data de 1 Iunie, 2010 Dupa ce sa zicem ca am lamurit treaba cu regulamentul, am ales echipa lui Clickio, am completat datele si am primit widgetul. Adica chestia aia mare si […]

 11. Inca una cu Goldenbox | Zambesc :

  A zis pe data de 16 iunie, 2010

  […] poate cu alta ocazie o sa am mai mult noroc. De altceva vroiam insa sa vorbesc. Despre regulament. Regulamentul ala ciudat si care se schimba din mers. Pentru ca acum a aparut o alta schimbare. Nu e ceva major, nu […]

 12. Am castigat ! | Zambesc :

  A zis pe data de 21 iunie, 2010

  […] castigat ! Scris de Andrei Dutu in data de 21 Iunie, 2010 La Goldenbox/PaginiAurii. Aveau regulamentul putin ciudat dar pana la urma m-am decis sa ma inscriu. Si am tinut pe blog widgetul lor fix 3 saptamani. Iar […]

 13. Creare site :

  A zis pe data de 20 martie, 2011

  Foarte tare, bine ca nu au scris ca trebuie sa tii acea aplicatie pe site pana expira perioada inscrierilor, asa ar fi avut logica laughing))))


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*