zambesc.com RSS Feed

Ultima saptamana din viata asta

De putine ori ai sansa sa constientizezi, pe moment, ca o anumita parte a vietii a trecut. Si ca o sa urmeze altceva.
Pentru mine, se apropie un moment de genul asta. Si asta e ultima saptamana. O saptamana care cu siguranta nu o sa fie prea usoara.

M-am bucurat de o copilarie fericita (si plina de amintiri frumoase), am trecut prin scoala generala, am mers mai departe la liceu si am absolvit chiar si o facultate.
Iar acum, sambata, pe 25 iulie, voi sustine si lucrarea de dizertatie. nerd

Si gata. S-a terminat cu perioada aceasta a „studiilor”. Urmeaza… altceva. O noua viata.

O noua viata

Chiar daca am trecut prin diverse locuri de munca, totusi in orice moment as fi putut sa apelez la parintii pentru un mic ajutor pe motiv ca „sunt la scoala”.
De acum, gata! Nu mai tine vrajeala. hee hee
De acum trebuie sa incep sa am singur grija de mine, sa fac ceva in viata. Ca doar nu o sa depind de banii parintilor toata viata. big grin
Si, in afara de partea financiara, trebuie sa vad ce se va intampla si pe plan sentimental. Pentru ca o viata traita de unu singur nu e placuta deloc. Mai ales atunci cand stiu ca pot oferi atat de multa iubire.
Si in acelasi timp, vreau sa fiu iubit. Pentru ca e cel mai frumos lucru din lume.
Sa iubesti si sa fi iubit. Sa stii ca exista cineva care sa fie alturi de tine si de care sa fi alaturi, orice s-ar intampla.
Vreau sa simt din nou bucuria vietii, asa cum o simteam acum ceva timp.

Inca nu stiu unde ma va duce destinul, momentan totul e foarte incert. Si ceea ce acum ceva timp parea un vis frumos, pe zi ce trece pare sa se transforme intr-o dezamagire.
Dar eu sunt optimist. Iar in adancul sufletului simt ca totul va fi bine pana la urma.
Si mai ales stiu ca viata mea depinde in special de mine. Si asa cum voi alege sa o traiesc, asa o voi avea.

Asa ca m-am decis, ca sa incep cat mai bine acesta noua viata, o voi incepe cu o vacanta. O vacanta in care sa uit de toate. O vacanta in care sa fiu fericit. day dreaming

, , ,
3 Comentarii
 1. aura :

  A zis pe data de 19 iulie, 2009

  sa vezi ce repede trece vremea….,,SUCCESURI” winking
  BINE ALEASA PIESA- BON JOVI
  IA ASCULTA FRANK SINATRA-MY WAY…SAU
  ROBBIE WILLIAMS- MY WAY(IN FINAL EL PLANGE….mie asa mi se pare happy )

 2. Simularea unui Sistem de Pozitionare Globala (GPS) folosind MATLAB | Zambesc :

  A zis pe data de 25 iulie, 2009

  […] in Sisteme moderne de telecomunicatii, prelucrarea si transmisia informatiei Gata, a trecut si saptamana asta. GPS, masterat, MATLAB, personal […]

 3. Radio FM :

  A zis pe data de 30 iulie, 2009

  Daca tot ce ai scris tu in acest articol, ar fi luat in seama de tinerii care isi dau la intors viata de acum, alta ar fi situatia noasta, in general.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*