zambesc.com RSS Feed

Trei zile norocoase…

Cele trei zile la care fac referire nu au legatura cu norocul, ci mai degraba cu opusul acestuia, desi nu ma consider o persoana ghinionista si nici foarte norocoasa cum este una din cunostintele mele despre care am scris cu ceva timp in urma aici. Dar sa revenim la ultimile trei zile, deci in prima zi, a avut loc un mic furt comis la magazinul de prezentare al firmei unde sunt angajat. Hotii erau niste doamne cu fuste lungi, prejudiciu a fost nesemnificativ, recuperat integral, dar am pierdut aproape 5 ore pe la politie, dand declaratii. Doamnele infractoare nu stiau sa scrie, deci a durat, politia insa a fost operativa…..nota 10.

A doua zi, m-am deplasat la Oradea iar la intoarcere, m-a lasat masina la Chisineu Cris, adica cu vreo 90-95 de km fata de destinatia mea Timisoara. Intarziere 7 ore, sosire cu masina pe platforma..asta e am zis, ….se mai intampla.

A treia zi, adica astazi…………de dimineata taraboi: s-au spart cateva boxe la blocul in care stau, evident si boxa mea, paguba nesemnificativa,…….insa usa sparta, deja e o problema, ca de rest sa lipseasca ceva nu imi dau seama inca. Evident din nou politia, declaratii…dar de data asta fara mine, am lasat vecinii.

Deci sanatosi sa fim ca problemele vin si singure.

6 Comentarii
 1. raducu :

  A zis pe data de 15 iunie, 2012

  Sanatatea este cea mai importanta! Aceste mici probleme zilnice dau vietii farmec!

 2. Andrei :

  A zis pe data de 16 iunie, 2012

  chiar ca ai avut ceva „noroc” in astea 3 zile ..

 3. Daniela :

  A zis pe data de 18 iunie, 2012

  Se mai intampla si dastea tongue

 4. Laurentiu :

  A zis pe data de 22 iunie, 2012

  De probleme ducem noi lipsa? laughing

 5. Roxana :

  A zis pe data de 22 iunie, 2012

  Mai sunt si zile asa ce sa-i faci…big grin

 6. Laura :

  A zis pe data de 22 iunie, 2012

  laughing))) e bine ca au fost doar 3 zile sa vezi cum e sa incepi si sa termini saptamana cu tot felul e incidente.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*