zambesc.com RSS Feed

Trebuie sa dau cateva kilograme jos

Zilele trecute povestem ca ma apuc de dat jos kilogramele in plus, vreo sase atunci. Pai am mintit, intre timp am mai pus un kilogram. Nu ma asteptam sa dau sase kilograme, important era sa nu fi pus nimic. Dar nu a fost sa fie, ce-i drept nu prea m-am apucat de facut exercitii si alte cele. Insa nu se mai poate, acum este obligatoriu sa dau jos ceva kilograme. Nu astept sa slabesc din senin, ma voi apuca de exercitii. In consecinta caut sa iau un aparat care sa ma ajute. Caut ceva care sa ceara efort in timp scurt si evident rezultate.

Fitmaxx 5 sau bicicleta eliptica. Ce sa aleg ?

Initial m-am gandit sa iau o bicicleta eliptica, insa am vizitat cateva magazine, iar parerile sunt impartite. Cu alte cuvinte mi-a fost recomandat si Fitmaxx 5 cu caldura. Ideal ar fi sa le iau pe amandoua, insa nu am spatiu pentru ambele aparate. In consecinta trebuie sa aleg un singur aparat, unul bun si eficient. Chiar vreau sa slabesc si cred eu 7-8 kilograme nu e o pretentie fantastica. Evident imi lipsesc cateva pareri despre Fitmaxx 5 . Am gasit pe internet o groaza de sfaturi, insa nu prea m-as increde in tot. Pe de alta parte trebuie sa recunosc ca am luat ii considerare achizitia unui aparat exclusiv datorita faptului ca nu iti pierzi timpul pe el. Tragi cate cinci minute si simti, nu gluma, cam asta ar fi povestea tuturor. In plus sunt lucrate preponderent zonele la care eu am probleme: abdomen.

Daca ar fi sa pun in blanta investitia plus rezultatele se pare ca Fitmaxx 5 nu prea are concurenta. Din ce am vazut pe net nu e chiar usor de folosit. Acum nici nu caut vreun aparat care sa faca treaba cand eu dorm sau stau la tv. Interesant ar fi de cumparat cu posibilitatea de retur la vreo 30 de zile. Adica daca nu pot ,, duce” exercitiile sa il returnez si sa ma apuc de alt sport, remi, sah, happy. Nici chiar asa dar nici nu pot sa imi umplu apartamentul cu biciclete, benzi de alergare sau Fitmaxx 5. Totusi cred ca merita incercat si aceasta din perspectiva duratei unui exercitiu. Din ce am gasit pe net, multi se lauda cu rezultate remarcabile cu doar cinci minute alocate pe zi. Din acest punct de vedere Fitmaxx 5 pare cel mai fiabil.

, , ,
3 Comentarii
 1. cristi :

  A zis pe data de 24 februarie, 2017

  Doar reclama ieftina. Nu ma asteptam la asa ceva!

 2. dePop :

  A zis pe data de 24 februarie, 2017

  acum nu pot sa multumesc pe toata lumea…Eu cred ca e destula diversitate pe aici..

 3. C R :

  A zis pe data de 16 mai, 2017

  Asta ajută cu adevărat?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*