zambesc.com RSS Feed

Transplant de cap

Suna a film de groaza, insa sunt specialisti care ne anunta ca este posibil. De fapt nu prea e vorba de transplant de cap ci de trup, pana la urma e greu de explicat, imaginat, dar hai sa vedem asa ceva in practica. Totusi medical este posibil, adica se poate atasa un cap de un alt trup. Prima operatie de acest gen s-a efectuat in anii 70, este vorba de un transplant la maimuta, nu a fost pe deplin reusit si asta din cauza unor lipsuri din acea perioada la capitolul stiinta. Adica pacientul a trait doau 8 zile dupa operatie. In zilele noastre lucrurile au avansat astfel incat, medicii sunt convinsi ca se poate.

transplant de cap

Practic orice bosorg sau baba poate avea un trup nou, totul cu conditia sa fie cineva disponibil in a face schimb…Ganditi-va la Irinel cu trup de gimnast, sau Mircea Badea avand capul lu’ Felix..ar fi ceva horror, dar atentie in cativa ani va fi posibil. Probabil cea mai mare problema va fi lipsa de ,, donatori”, cine sa isi doreasca un trup batran, burtos, plin de celulita si alte cele…chiar si pentru toti banii din lume.

, ,
3 Comentarii
 1. Andrei :

  A zis pe data de 8 iulie, 2013

  Raspuns:
  Cei care au o familie, celor care li se ofera o suma big de bani, unii chiar vor sa scape de saracie.
  Plus ca exista si ceea ce unii numesc slavi, fara rautate o spune, presupun ca la un momendat lume a va decadea suficient cat sa reajunga la acest nivel.

 2. dePop :

  A zis pe data de 8 iulie, 2013

  Andrei@

  Lucrurile sunt mai complexe, gandeste-te ca schimbarea unui trup inseamna si o viata mai scurta, poate cu circa 40-50 de ani, nu e ca la ficat, rinichi…ai 20 de ani si brusc sari la un trup de 60 de ani.

 3. dito :

  A zis pe data de 9 iulie, 2013

  foarte ciudat, chiar nu stiam chestia asta. Aproape la fel de ciudat ca adresa asta saschapixi @ gmail. com wtf, nu-i asa ca apare ciudat in admin? Sau mi se intampla decat mie.. nush exact ce se intampla dar apare pe acolo un emoticon „confused” care interfereaza cu linkul de la mail.. ciudat este ca doar pe adresa asta se intampla, pe altele nu.. ai idee de ce?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*