zambesc.com RSS Feed

Tragedie pentru Mircea Badea

Cum probabil ati auzi, vazut, la stiri a picat Guvernul, astfel emisiunea prezentata, moderata, intretinuta, si toate cele de Mircea Badea nu mai are pe cine sa critice. O data cu aceasta schimbare emisiunea In gura presei a pierdut o mare cantitate de posibile subiecte,..de fapt esenta… mai ramane Base, dar si acesta are zilele numarate. Cat priveste celalate povesti gen profa de romana, sau mai stiu eu ce conflict cu tantarii din parc,….aceste subiecte nu vor fi suficiente pentru ora de trancaneala zilnica.

Ce va face Badea, sau ce ar putea sa faca Mircea Badea in continuare ?

1. Ar putea sa transforme emisiunea actuala in Politicienii au talent, talentosi sunt din belsug, iar Mihai Petre a invatat tot ceea ce stie de la Badea.

2. Sef la CNA, nu ar fi imposibil, ca doar a fost unul din arcasii celor care ajung acum la ciolan…insa ar fi riscant pentru Felix, la cat e de zglobiu Badea poate ar inchide toate antenele.

3. Ministrul Turismului pentru ca seamana oarecum cu fosta detinatoare a acestei functii, ii mai trebuie doar cateva posete. Idei are, asa ca ar fi un mare plus pentru Romania, am avea in Bucuresti un loc de pelerinaj pentru turistii straini, cu siguranta toti ar veni sa vada pe individul cu pene in fund din centrul Bucurestiului.

4. Isi poate dechide propria televiziune ar ocupa locul pe care il va lasa OTV dupa inchidere, el la o masuta toata ziua vorbind de marile realizari ale lui Felix. Postul s-ar numi BadeaTv sau FelixTv.

5. Poate cea mai buna solutie,.. isi ia concediu pe perioada cat ne vor guverna cei ce urca acum.

E o situatie tragica, sper ca domnul Mircea Badea sa treaca cu bine peste acest hop si sa isi gaseasca drumul cel bun in viata. Pentru noi restul nici o schimbare; au plecat niste burtosi care dormeau pe banii nostri in timpul serviciului, dar au venit altii la fel ca ceilalti.

, , , ,
17 Comentarii
 1. CHIRIAC :

  A zis pe data de 28 aprilie, 2012

  Teoretic asa este, insa daca Voiculescu nu se intelege cu cei de la putere va fi acelas lucru ca si pana acum, plus ca subiectul RDS nu e incheiat, asa ca se va mai gasi cate ceva de criticat.

 2. seby :

  A zis pe data de 28 aprilie, 2012

  Mircea Badea o sa aiba intotdeauna pe cine sa critice, asta ar fii cea mai mica problema.

 3. dePop :

  A zis pe data de 28 aprilie, 2012

  seby @
  O sa aibe ce sa critice, insa nu o sa aibe voie sa critice…

 4. Tiby :

  A zis pe data de 29 aprilie, 2012

  Nu il suport deloc pe Mircea Badea !

 5. Roxana :

  A zis pe data de 30 aprilie, 2012

  Concediul mi se pare cea mai buna solutie! Moment de liniste pentru toata lumea!

 6. angelina :

  A zis pe data de 30 aprilie, 2012

  mircea e un simplu nebun

 7. andreyk26 :

  A zis pe data de 1 mai, 2012

  Mda,pai daca pana acum a criticat deoarece era din tabara adversa,acum o sa linga poponetul ca doar au ajuns ai lui la putere si tata felix de aia la crescut si il hraneste! O sa se mai lege de Base si o sa il mai filmeze pe Boc cum isi schimba chilotii prin baie! Are ce face ca doar nu il arunca felix pe cel mai mare linge-buci de la antene,latraul nr.1.

 8. alex :

  A zis pe data de 1 mai, 2012

  Ii da Felix directive si ii spune ce si cand sa critice,iar cand ii mai da liber se ia de cate o vedeta de prin ziare,asta asa ca sa nu isi piarda antrenamentul!

 9. Mihai :

  A zis pe data de 1 mai, 2012

  stai asa ca o sa se ia de noul guvern, ce, crezi ca i-e rusine? laughing gaseste el de cine sa se ia, sunt destui pe la noi care merita luati in rasbig grin si cand zic merita, chiar merita, adica bravo lu Badea ca se ia de ei happy

 10. Florin :

  A zis pe data de 2 mai, 2012

  Este in firea lui sa critice, o sa gaseasca altceva despre care sa critice.

 11. Alexandrescu Maria :

  A zis pe data de 2 mai, 2012

  Mircea Badea e chiar tare si de multe ori asteptam cu nerabdare sa inceapa emisiunea lui.

 12. Mihaela :

  A zis pe data de 2 mai, 2012

  o sa aibe pe cine critica…

 13. Ana- :

  A zis pe data de 3 mai, 2012

  mircea badea va gasi mereu ceva sau pe cineva pe care sa critice.

 14. 2oni :

  A zis pe data de 3 mai, 2012

  laughing Pai chiar zicea ca isi doreste din suflet sa nu treaca guvernul asta laughing

 15. Laurentiu :

  A zis pe data de 5 mai, 2012

  Stai linistit, o sa aiba despre ce/cine sa mai vorbeasca si Mircica big grin

 16. Ciprian :

  A zis pe data de 18 mai, 2012

  Mircea Badea si Radu Banciu.Doi moderatori care de foarte multe ori exagereaza si jignesc diferiti oameni importanti ,doar pentru a face rating..

 17. Bogdan :

  A zis pe data de 28 mai, 2012

  Nu e o tragedie asa mare. Intotdeauna o sa fie cineva care sa poata fii criticat, doar „Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*