zambesc.com RSS Feed

Traditional, cel mai uzitat cuvant cand vine vorba de prezentarea produselor alimentare

De cativa ani incoace mai toate produsele alimentare au devenit ,, traditionale”. Nu exista magazin, stand, unde se vand alimente sa nu troneze cuvantul traditional, chiar daca produsele respective dupa eticheta sunt fabricate la mii de km distanta de tinutul romanesc. Asa ca avem cascaval romanesc fabricat in Germania, sau parizer traditional de pui, ba chiar restaurant traditional romanesc care face o pizza ca la mama acasa.

In concluzie ,, traditional ” vinde. Pai daca e asa, ar trebui ca in viitor ,, traditional” sa se extinda. Adica sa fie folosit si in alte domenii. De exemplu electrocasnice, cum ar fi sa ne luam un televizor Sony traditional. Sau o masina de spalat traditionala, din aceea cu bule…A a, astea nu sunt facute la noi si nici traditionale ? Pai nici branza, untul si altele traditionale nu sunt de pe la noi. Sau poate nu am priceput eu ? Traditional inseamna de fapt doar pret mare si nimic altceva..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*