zambesc.com RSS Feed

Toti romanii se vor imbogatii – In curand orice persoana fizica va putea produce si vinde energie electrica.

Mare anunt, mare : persoanele fizice care produc energie electrica regenerabila o vor putea vinde in reteaua electrica. Adica daca ai panouri solare sau vreo morisca care face curent electric il poti vinde. Conditia e sa nu produci mai mult de 100 KW. Deci daca vrei sa te imbogatesti te apuci de crescut hamsteri, soareci si alte vietati care pot fi pusi la alergat pentru a produce curent electric. Sau chiar tu in loc sa mergi la sala te urci pe o bicicleta usor modificata si dai la pedale. Eu zic ca in scurt timp vom exporta energie electrica, poate asa salvam si noi economia.

Legea cu pricina intra in vigoare din primavara, cel putin aceasta e promisiunea. Cat despre facut afaceri, nici nu se pune problema happy, nu toti romanii pot fi ,,baieti destepti” happy . O astfel de practica exista de mult in tarile europene, suntem si noi obligati sa o aplicam. Nu este un lucru rau, clar va fi un avantaj. Aceasta reglementare ar scoate din cheltuiala ,,depozitul ” de curent electric, adica acumulatorii care sunt scumpi si foarte limitati.

Cu alte cuvinte atunci cand produci curent dar nu ai nevoie sa il folosesti, il introduci in retea, iar pe final te compensezi cu cei de la electrica.

Un Comentariu
  1. Chirita :

    A zis pe data de 2 februarie, 2018

    Nu stiu daca costurile unei moristi sau panou renteaza ca sa iti recuperezi investitia.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*