zambesc.com RSS Feed

Top Chef sau si bucatarii plang cateodata

A inceput un nou sezon Top Chef la Antena 1, cum am mai spus-o si altadata, emisiunea este buna dar sub Master Chef. In lipsa a altceva este buna si emisiunea Top Chef, insa am fost dezamagit din prima seara…De ce ?..pai vesnica problema romaneasca, oamenii isi plang de mila…La concurenti ma refer, daca acest lucru se intampla frecvent la Master Chef era oarecum de inteles, toti bucatarii erau amatori. Insa la Top Chef toti au state vechi prin bucatarii si cu toate astea barbati in toata firea se smiorcaie dupa ce fac un piure.

Top Chef sezonul 2

Stiu ca aduce audienta, dar e patetica situatia, jalnica as spune. Astfel de manifestari strica emisiunea care se vrea culinara si o trimit la categoria telenovela, sau alte emisiuni regizate care sunt in voga pentru telespectatorii dotati cu maxim un neuron. Eu cred ca toti concurenti ar trebui dezhidratati inainte de filmari, trimisi sa faca pipi, poate asa nu vor plange cu zece randuri de lacrimi, vorba lu’ Creanga.

Deci antenistilor cautati si voi oameni mai stabili la capitolul psihic, altfel toata mancarea va fi sarata, poate chiar decorata si cu alte secretii care apar pe la nas dupa siroaiele de pe la ochi. Nu de alta dar astfel de retete vor fi imposibil de realizat ulterior de un bucatar normal.

, , ,
3 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2013

  toate-s regizate, toate-s aiurea, dar… macar pro-ul au marketingul mai ok, stiu sa se vanda mai bine happy

 2. Pato Basil :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2013

  @yamasha nu si cu noul format masterchef crying

 3. MariusTM :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2013

  Jalnica noua versiune Master Chef, sper sa inceapa varianta veche.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*