zambesc.com RSS Feed

Top cele mai lipicioase carti in 2017

Si cartile pot fi lipicioase, si nu e vorba de vreo lucrare stiintifica scrisa pe genunchi, peste care s-a lacrimat si au curs mucii la Poarta Alba. Cartile lipicioase din 2017 au substanta si autori pe masura. Iar cel mai important aspect, primele carti din topul acesta au autori romani.

Pe locul I cea mai lipicioasa carte ,,444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara „. Aceasta este cea mai furata carte din librarii. Pur si simplu s-a lipit de mana celor care o atingeau. O mai fost unii care o plateau, dar si multi care incercau sa faca pe David Copperfield. Pe locul II ,, Intoarecere in secolul 21 ” de Ioana Parvulescu. Iar medalia de bronz merge la hotii care s-au ,, lipit ” de ,, Maseurul orb ” de Catalin Dorian Florescu.

Ma bucur ca se citeste si mai ales ca se citesc autori romani. Insa sunt socat ca se fura carti. Da, stiu de-a lungul timpului s-au furat de toate, de la moaste la piese de la trenuri in miscare. Dar totusi speram, si sper ca cei care deschid o carte, sunt mai cizelati, mai civilizati, onesti. Ca doar citesc, invata, iau doar partea buna din ceea ce ne ofera viata. Daca totusi nu iti permiti o carte, cauta sa imprumuti. Sau rupi si tu din banii de tigari, contravaloarea a 2-3 pachete acolo. Ca nu ii un capat de lume.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*