zambesc.com RSS Feed

Top cei mai mari betivani ai lumii

Ura, ura, rusii au fost invinsi..Da, rusii nu mai sunt pe primul loc la consumul de alcool. Ba chiar au ajuns pe un loc ,, rusinos” patru. Onoarea pentru cei mai mari consumatori de alcool din lume le revine moldovenilor. Da, ati auzit bine, in sfarsit si Moldova are cu se se mandri. Este vorba de 178 de sticle de vin pentru fiecare cetatean moldovean /an, sau celor care nu se incurca cu vinul, 17,4 litri de tarie.

Asta ar fi media, dar sigur mai sunt si unii care nu pot consuma alcool, poate din cauza faptului ca inca sug, merg pe lapte praf sau alte cauze. Astfel cu siguranta exista cetateni care duc greul cu 2-3 litri de licori bahice consumate in fiecare zi.

In concluzie; bravo Moldova..Dupa exportul masiv de balerine, ati iesit in frunte si cu betivanii. Cam asa arata podiumul cu betivani :

1. Moldova
2. Belarus
3. Lituania
4. Rusia

Romania se afla pe un loc 8, in coborare de pe 5. Probabil generatia care vine din spate nu prea tine la bautura, de aici ne-a iesit noua consumul mai mic. Ca betivani cam tot atatia avem …Ar trebui sa facem contestatie happy.

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*