zambesc.com RSS Feed

Top cei mai indisciplinati soferi din Romania

De ceva timp colind tara aceasta in lung si lat, astfel pot spune ca am ajuns sa cunosc cum se comporta soferii in orasele mai mari de pe la noi. In general mai peste tot sunt soferi indisciplinati, dar totusi exista locuri unde soferii sunt de-a dreptul idioti, cretini, cu alte cuvinte nu se simt bine daca nu iti taie calea, sau daca nu te injura atunci cand ei vin pe contrasens si au pretentia ca tu sa sari imediat in sant pentru ei. Probabil multi o sa va ganditi ca cei mai indisciplinati soferi sunt la Bucuresti. Eroare la Bucuresti au fost cei mai indisciplinati soferi acum ceva ani. Boala asta insa s-a raspandit si in provincie, astfel ca astazi avem soferi super tampiti in alte orase.

Dupa experienta mea pe primul loc in acest moment sunt soferii din Arad, si nu e vorba de 2-3 cocalari care se plimba in coji din care bubuie manelele. Majoriteatea soferilor din Arad fie ca vorbim de femei, persoane in varsta, chiar si preoti cum pun mana pe volan innebunesc. Pur si simplu intra necuratul in ei si o iau razna. Incepand cu scartait de roti, intoarcere pe linia contiunua, depasirea coloanei la semafor, plus mana in permanenta pe claxon, ai impresia ca marea parte a soferilor din Arad respira prin claxon. Sa nu mai vorbim de masinile de lux, soferii acestora nu au nicio regula, ei sunt intr-o continua competitie cu tot ce misca in jurul lor. Nu conteaza ca esti masina, pasare sau o gaza ei trebuie sa iti taie calea, ei trebuie sa fie cu orice pret in fata ca doar au caruta 4×4.

In concluzie daca sunteti prin Arad si mergeti pe o strada cu sens unic sa nu va mirati daca va intaniti cu vreun idiot care vine pe contrasens si are pretentia sa va dati la o parte ca doar el are X5.

, ,
3 Comentarii
 1. Karol :

  A zis pe data de 28 iunie, 2014

  Cei care au mașini scumpe se comporta in trafic la fel in fiecare oraș, niște idioti care dacă au un X5 se cred stăpânii șoselelor.

 2. Alexxa :

  A zis pe data de 30 iunie, 2014

  Constanta cred ca ar conduce detasat acest TOP

 3. dePop :

  A zis pe data de 30 iunie, 2014

  In Constanta mai dai de un cocalar cu o conserva marca BMW cu care face figuri, comparativ cu Arad e totusi diferenta. In Arad toti au cate ceva de spus la acest capitol, toti au luato razna.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*