zambesc.com RSS Feed

Toate persoanele detin aur, multi nu stiu acest lucru – Tu stii cat aur detii ?

Nu este vorba de vreo mostenire care acum se imparte. Si nici vreo referire la detinatorii de dinti de aur care accidental au ajuns sa inghita vreun dinte iar acum nu au habar cat aur au. Vestea vine de la oamenii de stiinta care ne spun ca fiecare dintre noi are in organism aur. Da, pe langa plumb, aluminiu si alte metale servite la farfurie alaturi de salate si fripturi, corpul nostru are si aur. Cantitatea de aurdetinuta de un individ e undeva la 2 mg/70 de kilograme. Deci e simplu sa aflam cat aur detinem, iar cu cat kilogramele noastre cresc cu atat creste si ,, depozitul de aur ”. Cu alte cuvinte fiecare dintre noi e o mica comoara cu metal nobil, cei mai castigati sunt cei cu gabaritul depasit.

Gretutate dubla aur dublu, sau triplu dupa caz. Acum dupa sarbatori sigur va creste si cantitatea de aur, devenim din ce in ce mai bogati. Mai ramane sa ne anunte specialistii cum intram in posesia aurului. Sau o fi ca si in cazul celorlalte metale, nimic nu prea trece de ficat…Sper sa nu se apuce cineva de fabricat ghiul sau dinti de ,, haur” din vreun ficat imprumutat de la vreo cunostinta happy.

2 Comentarii
  1. igi :

    A zis pe data de 19 aprilie, 2017

    Oare muntii nostrii care” aur poarta” o fi de la cite un picnic facut si lasat la locul faptei.

  2. SeM :

    A zis pe data de 21 aprilie, 2017

    Unde ? ca acum plec


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*