zambesc.com RSS Feed

Toate miresele sunt frumoase

Cand vine vorba de mirese foarte putine sunt persoanele care vor spune ca mireasa este urata. Multi probabil fac complimente usor fortati de imprejurari, eveniment, si pentru a nu supara pe cea care tocmai trece prin cel mai important moment al vietii. Evident rochia de mireasa are ceva aparte, in opinia mea o rochie de mireasa potrivita va transforma o femeie de rand in printesa…chiar si pe Zavoranca. Asta probabil si pentru ca mai toate miresele pe care le-am vazut vorbesc frumos sau deloc.

Rochia de mireasa cred ca obliga femeia sa fie frumoasa, dar cel mai important rol il are cea sau cel care creeaza rochia. Pana la urma e cea mai eficienta haina care transforma, mascheaza. Adica acopera toate defectele femeii, burta, celulita si toate acele aspecte care pot complexa persoana. Imbracata in rochie, mireasa ascunde tot, e cea mai tare din parcare, ma rog de la nunta…desi mai sunt unii care fac nunta prin parcare la cort. Este foarte important insa un aspect, mireasa trebuie sa asculte de un cunoscator, altfel o poti da in bara usor.

In ultimul timp rochii de mireasa se gasesc peste tot, asa ca nu m-ar mira sa apara si pe la aprozar si probabil ca s-ar si vinde, Lady Gaga sigur ar fi clienta. Fetelor optati pentru un magazin specializat cu rochii de mireasa, chiar si pe net sunt o groaza. Nu imprumutati si nu faceti copromisuri, chiar nu merita, e vorba de o zi magica in care trebuie sa aratati doar plusurile pe care le aveti. Nu toate rochiile ascund ceea ce vrem sa ascundem, cand vorbim de ascuns sper ca nu va ganditi la vreun urmarit general,….e vorba de piept mic, picioare groase sau strambe, ca nu toata lume e perfecta. Dar rochia de mireasa pana la urma e cea mai mare magie, poate ascunde tot si chiar persoana sa arate foarte bine. Ma refer la femei si nu la Basescu sau alti burtosi din parlament.

Nu stiu cine a inventat rochia de mireasa insa cred ca ar merita un premiu, din partea femeilor bineinteles. Barbatii nu au aceasta sansa de-a arata macar o data in viata bine, in cazul barbatilor urati nu exista decat o sansa, punga pe cap si pantaloni la dunga.

,
14 Comentarii
 1. Silvia :

  A zis pe data de 31 mai, 2012

  adevarata ca nici eu nu am vazut mirese urate!! happy mereu intalnesc mirese pe strada si sunt frumoase! toate!

 2. hop :

  A zis pe data de 31 mai, 2012

  faza cu lady gaga e tareelaughing

 3. Simona :

  A zis pe data de 1 iunie, 2012

  in ziua nuntii trebuie sa fii o printesa..din povesti..e cea mai frumoasa zi a unei femei si nu trebuie nicicum sa fie altfelhappy

 4. Nell :

  A zis pe data de 1 iunie, 2012

  Sunt foarte frumoase rochiile din link!

 5. Oana :

  A zis pe data de 1 iunie, 2012

  Cred ca si barbatii i-ar da un premiu celui ce a inventat rochia de mireasa, fiindca nu el trebuie sa plateasca pentru rochie happy. Rochia e singurul lucru ce si-l ia mireasa din „avutia” ei.

 6. dePop :

  A zis pe data de 1 iunie, 2012

  Oana @

  Nu am stiut acest lucru, e bine de stiut…..desi sunt convins ca nu toate femeile platesc pentru rochie.

 7. raducu :

  A zis pe data de 2 iunie, 2012

  Cred ca in acel stadiu orice femeie este fericita dar si foarte frumoasa!

 8. Ciprian :

  A zis pe data de 2 iunie, 2012

  sunt perfect de acord cu ce spui tu,atunci cand o femeie este mireasa,aceasta femeie se transforma intr-o regina si tot universul conspira la frumusetea ei…

 9. Laurentiu :

  A zis pe data de 2 iunie, 2012

  Ce-i drept, miresele sunt frumoase…cred ca ‘ingredientul’ principal in aceasta reteta este fericirea de pe chipul lor happy

 10. Roxana :

  A zis pe data de 4 iunie, 2012

  Nu exista mireasa urata, asa cum nu exista femeie urata! happy
  Pur si simplu suntem privilegiate din pct. asta de vedere! big grin

 11. Elena :

  A zis pe data de 5 iunie, 2012

  In felul lor dar ,da sunt frumoasewinking

 12. Andrei :

  A zis pe data de 16 iunie, 2012

  toate miresele sunt frumoase cum si toti mirii sunt frumosi. La o cununie.amandoi insuratei arata deosebit !

 13. Vali :

  A zis pe data de 3 decembrie, 2012

  Toate sunt frumoase cand se aranjeaza si mai ales rochiile de mireasa le creaza o aura aparte..

 14. Flavius :

  A zis pe data de 14 decembrie, 2012

  Toate sunt frumoase cateva zile dupa nunta! laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*