zambesc.com RSS Feed

Timisoara, pe galben azi

De ceva timp Timisoara detine cea mai mare colectie de semafoare pe metru patrat. De ce ? Pai ca sa circulam bine. Iar astazi s-a circulat extraordinar si aceasta pentru ca au picat mai toate semafoarele din oras. Mai toate erau pe galben intermitent si astfel in loc sa fac obisnuitele 40 de minute pana la destinatie, azi am facut drumul sub 20 de minute.

O minune, pana la urma ,, defectiunea” e versiunea perfecta pentru ceea ce are orasul nevoie. Din pacate lucrurile nu o sa ramana asa mult timp, semafoarele se vor repara si iar o sa inceapa calvarul.

Nu am facut un calcul insa am impresia ca in Romania peste 50% din lucruri sunt facute in genul semafoarelor din Timisoara. Adica era excelent fara ele si ne mai ramaneau si bani. Pana la urma ar trebui sa ne alegem carmuitorii de prin spitalele de nebuni, poate asa se vor face investitii mai logice .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*