zambesc.com RSS Feed

Timisoara, orasul florilor si al selfi-urilor

Zilele acestea centrul Timisoarei este mai ,, invadat” ca niciodata. Si aceasta datorita unor aranjamente florale, ce-i drept decorul arata interesant, astfel ca mai la tot pasul intri in selfi-ul cuiva.

Oricat te-ai feri, tot nu scapi fara sa fii ,, blituit ”. Tot puhoiul din piata Victoriei manuieste cate un aparat de fotografiat. Ba chiar se sta la coada pentru o fotografie alaturi de cateva muscate…Ceva in genul cozilor la paine pe vremea comunistilor, astazi toata rabdarea pentru a da bine pe facebook.

Evenimentul in sine ok, poate prea mare aglomeratia. Infrastructura, parcarile nu pot ,, duce” prea mult. Ma intreb ce va fi in 2020, cand cica vom fi capitala europeana si toti vor veni la noi.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*