zambesc.com RSS Feed

Timisoara e pe primul loc

Timisoara este pe primul loc, nu e vorba de strazi sau realizari ale primarului, ci un merit strict al celor care locuiesc in Timisoara. Timisorenii se afla pe primul loc cand vine vorba de consumul de pasta de dinti si respectiv periute de dinti. Adica noi cei din Timisoara avem gura cea mai curata, dintii cei mai frumosi big grin, iar dentistii din Timisoara nu au de lucru..Nici chiar asa, dentistii au de lucru, doar ca Timisoara sta ceva mai bine decat Bucurestiul la consum de pasta de dinti. De ce ?..Habar nu am.

Probabil in alte zone ale tarii lumea cumpara pasta de dinti adusa prin contrabanda, sau poate folosesc alte solutii la spalat dantura; sare, bicarbonat. Sau poate stau cu dintii in curent, vant..in speranta ca va lua vantul toate resturile dintre dinti.

In fine nu stiu cum de am ajuns noi timisorenii pe primul loc, eu credeam ca mai toata lumea foloseste pasta de dinti. Iata topul :

Timisoara 39,6 %
Iasi 35,3 %
Bucuresti 30,2 %

Bucuresti, surpriza de abia locul trei, probabil sunt prea ocupati oamenii din capitala, astfel mai trec peste partea cu spalatul pe dinti. Problema e ca la modul general stam foarte prost in comparatie cu europenii, adica chiar si timisorenii sunt in coada clasamentului daca ne comparam cu alte orase europene. Mai avem de invatat..

, , , ,
4 Comentarii
 1. Adi :

  A zis pe data de 25 octombrie, 2013

  Ce ma enerveaza, pe mine, studiile astea. Zici ca a stat cineva, sa verifice cum e cu spalatul pe dinti.Eu nu-mi amintesc, sa-mi fi deschis cineva gura si sa ma traga de limba.

 2. dePop :

  A zis pe data de 25 octombrie, 2013

  Este o estimare dupa cantitatea de pasta de dinti vanduta.

 3. Mircea :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2013

  Inca un clasament care o sa-i faca pe multi sa se bata cu pumnul in piept si sa spuna: tot Banatu-i fruncea! Banateni, depinde la ce va raportati! happy
  Ce vreau sa spun este ca Banatul trebuie sa-mi multumeasca pentru ca eu am contribuit intr-o proportie foarte mare la pozitia noastra in clasament si asta nu pentru ca ma spal de 7 ori pe zi! Explicatia este simpla: cumpar pasta de dinti in tub de mici dimensiuni pentru ca ocupa mai putin loc in necessaire-ul meu, atunci cand mai dau o raita pe undeva e mai practica. Ma gandesc ca au luat in calcul vanzarea per bucata, nu per gramaj…sau?

 4. dePop :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2013

  Cred ca e vorba de numar de bucati vandute, problema e ca suntem departe de restul europei, chiar si Timisoara


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*