zambesc.com RSS Feed

Timisoara a reinviat

Astazi a fost o zi de primavara la Timisoara, de fapt a fost prima zi de primavara din 2013. In ultimii ani timisorenii au renuntat la un obicei vechi al orasului , obicei care presupunea plimbarea pe corso in zilele de sarbatoare si in special duminica. Cu alte cuvinte o iesire in centrul orasului. Acest obicei a fost inlocuit cu alte ocupatii, alte zone de plimbare, cum ar fi la Mall, Padurea Verde, etc. Pe acest subiect s-a scris foarte mult si de fiecare data cu mult regret.

Astazi insa ceva s-a intamplat, timisorenii au iesit pe corso. Mai toata ziua a fost extrem de aglomerat in centrul orasului, erau momente cand nu aveai unde sa arunci un ac. Iar subiectul celor care se plimbau era aproximativ comun, mai toti se intrebau cum de este atata lume la plimbare..si de ce in centru ? Probabil si vremea este de vina, insa eu sper ca vechiul obicei sa fi reinviat complet iar acea senzatie ca centru Timisoarei este ,, maturat” duminica sa dispara complet.

De asemenea sper ca primaria sa interzica din nou mersul pe bicicleta prin centru. Nu am nimic cu biciclistii, si eu pedalez, dar prin centru sunt o groaza de copilasi iar daca se va continua asa inevitabilul se va produce mai devreme sau mai tarziu. In rest a fost o zi de primavara superba, sper ca zilele ce vor urma sa fie la fel.

, , ,
8 Comentarii
 1. mihaela :

  A zis pe data de 15 aprilie, 2013

  zilele ce au urmat sunt din ce in ce mai friguroase happy

 2. Daniela :

  A zis pe data de 15 aprilie, 2013

  Daaaaa si eu m-am plimbat putin Vineri! happy

 3. dePop :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2013

  Daniela@

  Duminica a fost extrem de aglomerat, de la distanta aveai impresia ca este un eveniment in fata Operei, dar nu era nimic, doar lume..frumos, sper sa se repete ca in povestile de pe vremuri.

 4. Mircea :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2013

  Ai un oras asa frumos, eu nu ma fost prin Timisoara dar am fost in Iasi, crezi ca este depasit orasul tau de Cluj sau Iasi, ma refer la frumusetile orasului(cladiri)?

 5. dePop :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2013

  Mircea @

  Fiecare oras e unic in felul sau, cu plusuri si minusuri, nu cred ca ar trebui sa le comparam in acest mod.

 6. Ionut :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2013

  Unul dintre putinele orase care mi-au ramas in inima. Asa zile de primavara sa tot aveti!

 7. Daniel :

  A zis pe data de 17 aprilie, 2013

  Timisoara e cel mai frumos oras din Romania, asta fara discutie. Si oamenii de acolo sunt extraordinari, sau erau atunci cand i-am cunoscut eu…

 8. Bogdan :

  A zis pe data de 19 aprilie, 2013

  Vreau si eu sa ajung in Timisoara nu am fost niciodata dar am auzit ca e superb


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*