zambesc.com RSS Feed

Timagralim 2012, o mare dezamagire.

Sunt iubitor de animale astfel ca incerc sa nu ratez nici un eveniment de profil. Timagralim cum spuneam si zilele trecute intr-un material, este un eveniment de referinta. Adica ai ocazia sa vezi mai toate animalele de ferma. Insa editia din acest an m-a dezamagit profund. Ma asteptam sa vad ceva mai mult decat in anii precedenti, insa la capitolul care ma interesa pe mine, adica animalute, nu prea ai avut foarte multe de vazut.

Insa trebuie sa recunosc faptul ca expozitia a fost ceva mai mare decat precedentele, insa a predominat partea utilajelor agricole,segment care pe mine nu prea ma intereseaza. Un alt plus pentru unii ar fi si partea artistica combinata cu mititei si bere, personal preferam un pic de liniste. Dar asta e, nu toti putem fi multumiti. Una peste alta a fost cea mai slaba editie Timagralim pana in prezent, evident este parerea mea personala.

Iata cateva imagini de la eveniment :

Sper ca la editia viitoare sa fie ceva mai bine, mai mult accent pe natura, animale si fara balci, lautari si mititei.

5 Comentarii
 1. Adina :

  A zis pe data de 25 iunie, 2012

  Nu prea le mai pasa lor de animalute in ultima vreme..happy daca s ar putea sa faca niste roboti care sa dea acelasi lucruri dar pe care sa nu stea sa ii ingrijeasca ar fii super pentru ei.!happy

 2. Ana- :

  A zis pe data de 25 iunie, 2012

  specific made in romania sad

 3. Daniel :

  A zis pe data de 25 iunie, 2012

  Interesant concept.. nu am mai vazut niciodata asa ceva.. cat despre partea cu predominatul utilajelor agricole… este posibil sa fie niste interese la mijloc, cu vanzarea de utilaje

 4. Irina :

  A zis pe data de 26 iunie, 2012

  Noi habar nu avem sa facem profit..sa avem turisti ..sa ne ingrijim de animale..sad

 5. Laurentiu :

  A zis pe data de 26 iunie, 2012

  Asta e tot ce a fost? Nu de alta, dar titlul tau e chiar generos straight face


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*