zambesc.com RSS Feed

Tendonul se opereaza doar contra cost ?

Evident ma refer la accidente, in urma carora se poate intampla sa ne alegem cu un tendon rupt. Am doua cunostinte care au ajuns sa ,, beneficieze ” de cate un tendon rupt. Primul caz s-a intamplat la schi, iar cel de-al doilea s-a produs acum cateva zile dupa o cascadorie cu un atv. Ambele persoane sunt angajate si implicit platesc la sanatate, insa daca doresc sa se opereze, costa circa 1500 euro si respectiv 800 euro. Destul de ciudat, nu stiam ca tendoanele sau anumite tendoane nu sunt in ,, garantie”.

Pana la urma ok, ma descurc si cu tendonul rupt, dar de ce un pret de genul acesta pentru interventie, din moment ce salariile sunt cum sunt…Se poate intampla unei persoane care are venit minim pe economie, cum va reusi din cei 700 si ceva de lei sa achite partea oficiala din operatie. Stim bine ca neoficial mai sunt cateva cheltuieli.

Deci atentie la genunchi,..revizia la tendoane e scumpa rau pe la noi.

,
6 Comentarii
 1. Mihai :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  pentru ca asta e Romania ! o bataie de joc, nu tara, guvernul !..ca ei fac totul..

 2. Emil :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  Eu am o prietena buna care e medic veterinar, sper sa nu „beneficiez” vreodata de asa ceva … dar in cazul nefericit in care s-ar intampla decat sa las pe la spitale cine stie cate mii de euro as apela mai degraba la ea. laughing

 3. gari :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  imi cam pare ciudata chestia asta si e prima data cand aud asta …bine ca nu am avut probleme niciodata

 4. Peter :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  Chiar ca bateie de joc. La sanatate sunt cei mai josnici, in ultimul hal

 5. Marcel :

  A zis pe data de 15 ianuarie, 2013

  Eu personal nu prea inteleg cum functioneaza sistemul de sanatate in tara noastra. Daca platim contributii si taxe la sanatate atunci in mod logic ar trebui sa beneficiem de servicii gratuite insa in realitate lucrurile de multe ori se prezinta altfel.

 6. Cosmin :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2013

  Contributiile si taxele sunt nu sunt pentru noi.Sunt pentru buzunarul lor.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*