zambesc.com RSS Feed

Telefoane gratuite, tablete gratuite, televizoare gratuite

Cuvantul gratuit este cel mai des folosit in campaniile promotionale din ultimul timp. Iar daca ar fi sa privim un pic in timp, in urma cu circa 15 ani nu exista asa ceva. Imi aduc aminte ca aveam un telefon Ericsson cat o caramida si nu reuseam sa il schimb cu altceva. Iar povestile unor cunoscuti ca in Germania primesti telefon gratuit sau il cumperi la pret simbolic mi se pareau sf-uri. Acum insa la fiecare colt de strada dai de ceva ,, gratuit ”.

Unele firme ofera obiecte in mod gratuit, altele gratuit pus in ghilimele. De exemplu in Timisoara la magazinul Timflex primesti o perna decorativa fara sa cumperi nimic, trebuie doar sa incerci saltelele. Firmele de telefonie, mai toate te opresc pe strada pentru a-ti da un telefon ,, gratuit”. Ba unele iti dau laptop, tableta si mai nou am auzit o reclama care anunta ca poti primi si un televizor Samsung gratuit.

Ma intreb ce va fi peste cativa ani, ce oferte vom primi? Probabil se va ajunge la casa gratuita, masina, plus doua amante daca te insori. Iar la electrica cand vei plati factura te vor astepta doua tailandeze sa iti faca un masaj. Sau poate ajungem ca si grecii si vorbim singuri pe la bancomate.

2 Comentarii
  1. Mircea :

    A zis pe data de 14 iulie, 2015

    Asta cu însuratul funcționează, trebuie sa cauti astfel de ,, oferte”. happy

  2. DV :

    A zis pe data de 31 iulie, 2015

    Da foarte tare asta cu ceva gratuit de ochii lumi!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*