zambesc.com RSS Feed

Tastatura laptop

Sunt un utilizator din categoria celor ,, inraiti” ai calculatorului, sau mai degraba spus al laptopului. Adica nu trece o zi fara sa fiu prezent pe internet cateva ore bune, uneori aproape toata ziua am un laptop deschis alaturi. Evident toate aceste ,, ture de forta” in online, imi uzeaza relativ frecvent anumite componente ale calculatorului sau in ultimul timp ale laptopului.

Daca in cazul PC-ului eram obisnuit sa gasesc in orice magazin de profil tastatura, pentru laptop nu prea am vazut, e adevarat ca nici nu am cautat pana acum in mod special, plus ca nu m-as baga sa o schimb eu. Sa desfac laptopul, sa ma pun sa mesteresc la el nu m-as descurca, nu stiu daca as reusi sa il fac la loc………….sigur mi-ar ramane piese pentru o tableta sau macar un mobil…

Astfel ca am dat o cautare pe net si am gasit un magazin online care ofera tastatura laptop, iar daca esti din zona, adica din Bucuresti iti este asigurat si montajul. Tastatura e una din partile laptopului care cand incepe sa iti faca probleme, trebuie sa o schimbi, altfel ajungi sa dai cu laptopul de podea…iar dupa nu il mai repara nimeni. O tastatura cu probleme poate fi extrem de enervanta, sa nu mai vorbim de faptul ca iti ingreuneaza munca. Aparent pentru un novice in ale tehnicii pare ceva foarte complicat, dar daca apelezi la cine trebuie, problema se rezolva rapid si simplu.

Magazinul pe care l-am gasit se numeste 123-shop.ro, daca aveti o problema cu tastatura va recomand cu caldura sa apelati la serviciile lor. De asemenea daca aveti nevoie de incarcator sau alte componente pentru laptopul dumneavoastra magazinul amintit mai sus poate fi o solutie perfecta din toate punctele de vedere.

,
6 Comentarii
 1. Lilia :

  A zis pe data de 6 iunie, 2012

  Multumim pentru recomandare, nu se stie niciodata cand ai nevoie…

 2. Ana-Maria :

  A zis pe data de 7 iunie, 2012

  Eu am laptopul de aproape 1 an..dar pana acum l am curatat frecvent pentru ca tastatura de la laptop nu e ca cea de la pc..de o scuturi putin si tot ce e in ea iese…mai e si de la asta cateodata..happy

 3. Ana- :

  A zis pe data de 7 iunie, 2012

  am dat mai departe cuiva care avea nevoie happymerci

 4. seby :

  A zis pe data de 9 iunie, 2012

  In general probleme cu tastaturile laptopurilor sunt venite din cauza rasturnarii lichidelor printre butoane. In rest daca este curatata periodic si nelovita la nervi ar trebuii sa tina cativa ani.

 5. Ioana :

  A zis pe data de 12 iunie, 2012

  Eu inca nu am intampinat problema asta si il am de 2 ani dar am vazut ca la sora mea s-a umflat tastatura…

 6. Georgiana :

  A zis pe data de 12 iunie, 2012

  Depinde de laptop.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*