zambesc.com RSS Feed

Targ Negreni 2014

Pentru cei care inca nu stiu, la Negreni se desfasoara cel mai mare targ de diverse si antichitati din tara, poate chiar cel mai mare din Europa de Est.
targ negreni 2014
Targul de la Negreni este un loc special din toate punctele de vedere, cu un istoric pe masura. Se pare ca primele intalniri ale targovetilor din zona s-au intamplat acum circa 200 de ani.

Targul de la Negreni are doua intalniri mai importante in fiecare an. Prima intalnire este numita generic Targul coaselor de la Negreni si se desfasoara in prima parte a lunii iunie. Si cel de al doilea eveniment, de fapt si cel mai important targ de la Negreni este Targul de Toamna, care se desfasoara in prima parte a lunii octombrie. Am sa revin cu date exacte dupa ce Primaria Negreni va da publicitatii zilele de desfasurarea a targurilor pe 2014.

Targul de la Negreni oricare ar fi el, adica fie ca e cel de vara sau cel de toamna, este un eveniment aparte care nu trebuie ratat. Eu am deja doi ani de cand spun prezent la acest eveniment. Asa cum unii asteapta Craciunul, sau 1 mai, eu astept cu o si mai mare nerabdare Targul de la Negreni. Desi la fiecare editie la care am participat am vizitat fiecare vanzator de cel putin 5 ori, cu toate acestea, dupa targ am regretat ca nu am facut suficiente cumparaturi.

In general la targ gasim mai de toate, uneori la un pret bun, alte ori la super pret. Nu toti cei care vin la Negreni sunt facuti sa fie negustori. Exista un negustor/expozant cu care negociez de doi ani pentru un produs, dar acesta tine la pret, ca si cum ar fi coada la masa lui. Dar acesta e farmecul Targului de la Negreni, pacat ca nu se desfasoara targuri similare si in alte zone ale tarii.

, , , ,
3 Comentarii
 1. vasile :

  A zis pe data de 2 februarie, 2014

  asemenea targuri ar trebui sa ia fie in toata tara!

 2. ceri :

  A zis pe data de 2 februarie, 2014

  Nu stiam de existenta acestui targ!

 3. Dragomir :

  A zis pe data de 3 februarie, 2014

  Nici eu nu stiam pana acum despre acest targ. Tatal meu are o multime de obiecte mai vechi pe care le comercializeaza, acest targ ar fi o piata perfecta pentru el. Multumim pentru informatii, cred ca la urmatorul targ vom fi prezenti si noi !


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*