zambesc.com RSS Feed

Targ de nunti, pentru mirese

Am fost ieri la targul de nunti si am descoperit ca de fapt era un targ de nunti, pentru mirese. Adica in 90% din spatiul destinat targului erau obiecte destinate miresei (rochii de mireasa, acesorii etc).
Era un singur stand unde aveau si chestii pentru barbati, adica costume.

Targul asta de nunti s-a desfasurat la Palatul Parlamentului (Casa Poporului) asa ca la intrare trebuia sa treci prin controlul de securitate (similar celui de pe aeroport). Treci prin detectorul de metale, iti scaneaza bagajele, ai obiecte „periculoase” le lasi la intrare, toata distractia.
Aranjarea standurilor era destul de ok, incat sa nu te pierzi pe acolo.

Despre vanzatori:
– la multi nu se putea plati cu cardul. Putin cam aiurea, parerea mea. Adica nu prea mergi sa te uiti si te cari si cu plasa in care ai zeci de milioane pentru o rochie. Si ajungi sa mai faci un drum doar ca sa platesti
– majoritatea aveau o atitudine foarte misto. Zambitoare, iti dadeau sfaturi, te ajutau, isi faceau treaba. Nu, nu e ok sa imi vorbesti ca si cum ne cunoastem de 20 de ani si da, daca am venit pana acolo si vreau sa probez o rochie pai ma lasi sa o probez. Am intalnit vreo doua vanzatoare de astea de la care am plecat rapid. Restul erau foarte ok stateau dupa tine, te ajutau.

Despre participanti
– multi barbati erau adusi acolo cu forta. Se vedea pe chipul lor disperarea, sila. Si eu intelg, nu aveau chef sa fie acolo din cine stie ce motive. Nu le inteleg pe viitoarele mirese de ce i-au fortat sa vina. Clar daca oamenii nu au chef, sunt prost dispusi, nu or sa fie de acord cu nimic, si o sa transmita numai energii negative. Eu m-am dus de buna voie, aveam chef sa vad ce se intampla, cum e, si mai ales sa imi dau cu parerea
– unele (viitoare) mirese transforma evenimentul asta intr-un eveniment in sine. Adica am vazut intregii familite reunite sa isi dea cu parerea, sa se poze, sa filmeze

Si da, am gasit rochie de mireasa. Despre asta in episodul urmator.

,
6 Comentarii
 1. Diana :

  A zis pe data de 16 ianuarie, 2011

  Ce repede vă mișcați voi. big grin

  PS: Urăsc elementele alea de securitate. La Muzeul de Artă Contemporană, care tot acolo e, a trebuit să îmi las clama de păr pentru că aveam ceva metal în ea și bipăia… și m-au ținut și 15 minute să se prindă că e de la clamă. :lol:

 2. Smaranda Brad :

  A zis pe data de 16 ianuarie, 2011

  A inceput nebunia targurilor de nunti… N-am ajuns niciodata (nu m-a cerut nimeni laughing), dar e musai sa merg macar la unul, pur informativ. happy

 3. Noni :

  A zis pe data de 16 ianuarie, 2011

  vezi, exact cum spuneam intr-un comentariu recent
  Daca aveau un bar cu bere amenajat, acolo intr-un coltisor, iti zic ca era coada la intrarelaughing

 4. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2011

  Aveau un stand cu nush ce prajituri cu martipan happy

 5. anca :

  A zis pe data de 10 februarie, 2011

  Daca vreti profesionisti pentru coafat si make-up mireasa apelati cu incredere la Salonul Studio Mayo din Bucuresti, zona Dristor-Baba Novac.
  Au cele mai mici preturi si se deplaseaza si la domiciliu!
  Vizitati-le site-ul: http://www.studiomayo.ro si va veti convinge singure

 6. Sonia :

  A zis pe data de 24 aprilie, 2012

  Am fost si eu, mie mi-a placut.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*