zambesc.com RSS Feed

Surpriza placuta la McDonald’ s Oradea

Astazi am avut un drum pana in Oradea, asa ca am luat pranzul la McDonald’s -ul din localitate… Da, stiu e nesanatos dar din cand in cand savurez si eu meniul aripi pui de la McDonald’s. Localul era aprope gol circa 4 mese ocupate, plus un cuplu tanar care comanda la casa. Cei doi tineri, adica o fata si un baiat, aveau in jur de 17 ani si-au luat comanda, plecand fiecare cu tava lui spre o masa din colt. Insa probabil de emotie sau neglijenta, fata se impiedica si scapa paharul de cola pe jos. Domnita a fost vizibil deranjata si rusinata de situatie, insa angajatii de la McDonald’s s-au miscat foarte repede, rezolvand problema curateniei…..Plus un alt pahar de suc in locul celui varsat, fara ca acesta sa fie taxat inca o data.

Sincer domnisoara a fost devina si cu siguranta nu avea pretentii sa primeasca alt cola, dar de data asta cei de la McDonald’s au fost la inaltime…. inca nu am vazut pana acum un astfel de gest in nici un restaurant, fast food de pe la noi.
Aceasta intamplare mi-a adus aminte de un conflict la care am asistat in localul McDonald’s din Gara de Nord Bucuresti. La fel cineva a scapat ceva pe jos si a fost cat pe ce sa primeasca bataie, de cola nici nu se punea problema.
Personal am varsat 6 pahare cu pepsi in KFC din Mall Timisoara si am avut parte doar de privirea furioasa din partea celei care debarsa…meritam, insa nu a fost ceva intentionat.

, ,
25 Comentarii
 1. Laurentiu :

  A zis pe data de 12 februarie, 2012

  Mai rar astfel de cazuri…de obicei esti apostrofat pentru ca faci mizerie, nicidecum sa primesti un pahar de suc gratuit!

 2. Friv :

  A zis pe data de 13 februarie, 2012

  mda, intradevar mai sunt si oameni care stiu sa-si respecte clientii, bravo lor!

 3. Carmen :

  A zis pe data de 13 februarie, 2012

  eu am patit-o intr-o cafenea fitoasa din Iasi; am varsat un pahar de suc pe jos, si acolo a ramas pana la plecare. am cerut servetele sa sterg, pentru ca ma facusem usor mov de rusine, dar n-am primit. am cerut un mop ! n-am primit nici mop. fiecare locatie cu politica sa

 4. Bogdan :

  A zis pe data de 14 februarie, 2012

  Foarte frumos din partea lor! Cred ca este prima data cand am auzit de asa ceva! Bravo celor de la McDonald’ s Oradea care stiu sa-si respecte clientii!

 5. Cal :

  A zis pe data de 14 februarie, 2012

  Ar tb sa fie un exemplu pt toate restaurantele din toata tara, fie ca e Mc sau nu, sau ca e din Oradea sau nu. Pana la urma e o chestie de bun simt si respect fata de client! Noi, romanii de ceva vreme am ajuns sa ne miram de lucrurile normale….

 6. Mihai Căulea :

  A zis pe data de 16 februarie, 2012

  Bravo lor! Respect pentru asta!

 7. Ciprian :

  A zis pe data de 16 februarie, 2012

  McDonald’s isi respecta clientii, si stiu cum sa interactioneze cu ei. Sunt si la KFC si cred ca o sa mananc numai de acolo acum, un plus ca recent au semnat contract cu Coca-Cola la bauturi

 8. dana :

  A zis pe data de 17 februarie, 2012

  Surprinzator. In general am mai invatat si noi, romanii, ce este ospitalitatea si respectul fata de clienti, dar ca sa-ti dea un alt pahar de suc in locul celui varsat pe jos, nu prea am mai intalnit.

 9. stefan :

  A zis pe data de 17 februarie, 2012

  interesant, e bine ca s-au oferit sa ajute. ma mir ca a primit alt pahar de suc in locul celui varsat.

 10. Mihai Costin :

  A zis pe data de 19 februarie, 2012

  Toata stima..o firma care se respecta…

 11. Alina :

  A zis pe data de 21 februarie, 2012

  La mare LOL!!!

 12. Costel :

  A zis pe data de 21 februarie, 2012

  Parca cei de la Mc donald aveau o cutie in care primeau toate sugestile clientilor, deci sa inteleg ca aceste sugesti chiar sunt ascultate si aplicate..

 13. Costel :

  A zis pe data de 21 februarie, 2012

  Au un singur Mc Donald?

 14. EU :

  A zis pe data de 22 februarie, 2012

  Este un exemplu ceea ce s.a intamplat la Oradea dar e ceva normal „afara”. De ex in Suedia acest lucru se intampla la tot pasul. Am trait un asemenea episod si in Targu-Mures acum vreo 4 ani.

 15. Mun :

  A zis pe data de 22 februarie, 2012

  Tot respectul pentru gestul care l-au facut! bravo lor!

 16. Dell :

  A zis pe data de 26 februarie, 2012

  O firma care se respecta face astfel de lucruri, desigur aici tine si de angajati, de bun simt si respect pentru clienti.Sunt putine locuri unde se mai intampla asta, dar totusi mai sunt.

 17. Tavi :

  A zis pe data de 27 februarie, 2012

  Frumos gest…Nu oriunde gasesti astfel de personal generos.

 18. Catalin :

  A zis pe data de 29 februarie, 2012

  la mine in Titan nu prea sunt draguti cei de la Mc. laughing cum sunt in Oradea.

 19. aj :

  A zis pe data de 1 martie, 2012

  Ma duc in Bucale’ la un restaurant nou sa pap. Dau sa intru pe usa si doua dudui sumar imbracate, ca in reviste, de la usa, amandoua, ma iau de brat, una la stanga si una la dreapta si ma trec pragul si ma duc la o masa….Atat apuc sa zic pe traseu ..ca vreau un meniu sa mananc. Ele imi trag un scaun, intind pline de miere un meniu eu ma asez si citesc prima pagina..si ma albesc..preturi de parlament, ma depaseau pe departe.( 50 lei ciorba) Ma ridic si le spun ca doresc sa plec. Imi zambesc la fel de dulce, vin la mine si in aceeasi formatie , una de bratul stang si una de bratul drept ma conduc pana dupa usa….Eram ca racul fiert la fata..
  Da uite ca se poate si in Ro.

 20. dePop :

  A zis pe data de 1 martie, 2012

  Sa stii ca preturile in restaurantul parlamentarilor sunt foarte mici, deci unde ai nimerit tu erau doar preturi pentru salarii de parlamentar.

 21. Condila :

  A zis pe data de 2 martie, 2012

  Diferenta intre oamenii din Buc. si alte localitatilaughing

 22. Cristi :

  A zis pe data de 11 martie, 2012

  Wow. Asta chiar e o fapta pentru care merita laudati.

 23. petrus :

  A zis pe data de 18 martie, 2012

  Sterge-mi te rog linkul din numele comentariul lui DELL.Ala cu pieseautoonline. org.L-a folosit cineva aiurea.

 24. Cosmin :

  A zis pe data de 23 martie, 2012

  Asa ceva nu o sa apara niciodata al stiri laughing in fine o fapta foarte buna bravo lor .

 25. McDonald’s vegetarian | Zambesc :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2012

  […] vegetarian Scris de dePop in data de 5 Septembrie, 2012 McDonald’s anunta deschiderea primelor restaurante cu meniu vegetarian. Putini ar fi crezut ca exista aceasta […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*