zambesc.com RSS Feed

Suntem campioni la soric

Sunt extrem de multe categorii unde romanii ocupa locuri fruntase pe plan mondial. Astazi am aflat ca detinem cel mai gros Soric……da avem cel mai gros Soric din lume. Fostul mare comandant de osti, seful de politie Piatra Neamt, comisarul Soric, nu detine doar numele de Soric ci are si un obraz extrem de gros.
Dupa ce a tolerat interlopii avand si oarece relatii cu acestea, in plus a sustinut ca interlopii nu sunt interlopi daca fac camatarie, ca doar si procurori fac acelas lucru. Intr-un cuvant a facut de ras uniforma si institutia pe care o reprezenta.

Dupa toate acestea ma asteptam sa dispara cu totul din ,, peisaj”…..Dar surpriza civilul Soric cere despagubiri pentru faptul ca a fost demis si pentru ceea ce a suportat dansul. Mai exact vrea daune de 130 000 euro. Practic daca se intampla intr-o tara civilizata, Soric ar fi stat la racoare mult si bine, insa cum la noi este tolerat soricul gros, individul Soric vrea bani.

, , ,
6 Comentarii
 1. Electronice Online :

  A zis pe data de 25 august, 2011

  Astia nu fac de ras doar intitutiile din Romania ci Intreaga Romanie.

 2. User :

  A zis pe data de 26 august, 2011

  Sincer, cand am citit titlul ma gandeam fix la altceva. Intradevar, am ajuns de rasul lumii

 3. cosmin :

  A zis pe data de 26 august, 2011

  Sincer cand am intrat la aceasta postare ma gandeam la soricul de porc si chiar mi se facuse pofta…dar cand am vazut ca este despre soric si despre lucrurile „normale” care se intampla la noi in tara mi-a trecut pofta…,)))…la cum se comporta cei din polita romaneasca i-as sacrifica exact ca pe animalele pe care le sacrificam in pragul craciunului…hee hee)

 4. Marius :

  A zis pe data de 27 august, 2011

  Si ceva imi spune ca o sa ii primeasca….

 5. Florin :

  A zis pe data de 27 august, 2011

  Numai am cuvinte, traim in tara in care politisul lucreaza cu hotul si tot noi suntem aia talhariti.

 6. Adrian :

  A zis pe data de 27 august, 2011

  130.000 Euro ? Asta da om lacom, vrea atatia bani pentru nimic. Ba mai mult, nici macar nu isi face cum trebuie meseria. Sunt curios daca va primi ceva bani.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*