zambesc.com RSS Feed

Sunt unii nebuni sau sunt eu prea pretentios ?

Sa spui cuiva ca e nebun e un lucru grav in opinia mea si iti trebuie motive serioase. Si pana la urma nu ii poti spune unui necunoscut acest lucru in fata, desi uneori simti nevoia sa o faci. Dar iata despre ce este vorba: vineri am avut de colindat pe la cateva institutii publice, adica locuri unde stai la coada cu orele alaturi de persoane necunoscute.

S-a nimerit ca in sala de asteptare sa stau langa doua cucoane care nu se mai opreau din vorbit, fiind foarte aproape era inevitabil sa nu aud fiecare poveste. Povesteau despre lucruri banale, bucatarie, barbati, amandoua pareau de aceeasi varsta adica pana in 40 de ani, nu era vorba de babe. La un moment dat una isi aduce aminte ca i s-a stricat masina de spalat, si incepe :

– Am ramas fara masina de spalat.
– Pai nu e in garantie ? O intreaba cealalta.
– Nu, are deja 7-8 ani, dar ma bucur ca s-a stricat, deoarece am chemat mesterul si a zis ca nu merita reparata, dar mi-a zis ca are cuva buna si o sa facem o oala de gatit din cuva……….Ca e din inox, si e foarte buna, continua ea in timp ce colega de vorba o aproba.

Am ramas blocat doh , cucoana parea serioasa, privirea nu arata sa fi tras ceva pe nas si nici saraca nu arata. Cum naiba sa faci sad supa in vasul in care ti-ai spalat chilotii, ciorapii si alte catrafuse. Daca nu as fi fost martor la poveste probabil nu as fi crezut ca este posibil asa ceva. Dar se pare ca printre noi exista multe persoane care sunt duse cu pluta si nu e vorba de pluta cu care se ducea Creanga pe Bistrita.

Pana la urma pentru unii probabil se vor face in viitor masini de spalat care si gatesc. Adica de dimineata masina spala ciorapi si chiloti, iar dupa masa va fi umpluta cu ciorba, sarmale. Sper doar sa nu isi uite cineva vreun ciorap sau chilot pe acolo.

Repet, intamplarea de mai sus este reala petrecuta in 07.02.2014 Timisoara, iar eu am fost martor fara voie la discutie.

, , ,
4 Comentarii
 1. Radu-Mihai :

  A zis pe data de 9 februarie, 2014

  Hahaha… Scuze dar, nu m-am putit abtine. Hahaha Am mai auzit eu de o chestie asemanatoare. O familie de tigani care fierbeau porumbul in masina de spalat si aveau angajata o romanca ca sa nu zica lumea ca nu cumpara de la ei pe motiv c-ar fi tigani.

 2. Mihail :

  A zis pe data de 10 februarie, 2014

  Sunt mulți care folosesc același vas si la gătit si la spălat ciorapii. Pare ceva sf, dar totul tine de om si de educație. Hainele curate de pe cineva nu garantează si faptul ca persoana este curată.

 3. bil :

  A zis pe data de 10 februarie, 2014

  Nu stiu cat de serios a vorbit femeia, mai mult ca sigur a glumit avand in vedere faptul ca acea cuva are o groaza de gauri. Dar interesanta conversatia, cred ca ti-a facut sederea la coada mai usoara laughing)

 4. dePop :

  A zis pe data de 10 februarie, 2014

  Discutia era serioasa, iar cuva nu are gauri, partea cu gurile ce se vede in masina de spalat se da jos si ramane un bazin. E o gaura de nituit, cea de scurgere. Eu nu am redat toata discutia mai sus, dar povestea e un reala si serioasa….Unii chiar gatesc in ceea ce candva isi spalau ciorapii.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*