zambesc.com RSS Feed

Sterilizarea tiganilor

Guvernul Slovac studiaza in acest moment posibilitatea unei legi care sa ofere sterilizarea gratuita a femeilor de etnie rroma care beneficiaza de ajutor social. Femeile rrome pot alege sau nu sa faca aceasta interventie, insa multe organizatii spun ca acesta ar fi doar inceputul si ca nu aceasta e solutia.
Daca s-ar ajunge sa fie sterilizati si barbatii, probabil mai toti manelisti s-ar reprofila. Cu vocea subtiata ar canta muzica clasica si nu manele….. Imi si inchipui o matahala rasa in cap si cu ceafa groasa vorbind subtire cam in stilul cum a cantat Narcis Ianau la Romanii au talent.

, , ,
10 Comentarii
 1. Adreean :

  A zis pe data de 20 august, 2011

  Iti dai seama ce sunete ar guita Guta coada de maimuta

 2. cce :

  A zis pe data de 20 august, 2011

  Te rog sa pui si sursa….happy ca poate unii te vor crede rasist happy, eu am preluat putin textul si l-am pus pe pagina mea de facebookhappy sa arat si la altii. Mie imi pare o idee foarte foarte buna, poate se implementeaza si pe la noi!!!

 3. dePop :

  A zis pe data de 20 august, 2011

  Toata presa slovaca, si nu nu mai dezbate problema, eu nu tin partea nimanui….fac doar un pic de haz…nu se poate numi rasism.

 4. Tudor Ciotlos :

  A zis pe data de 21 august, 2011

  Foart bine fac slovacii! Ar trebui aplicat ceva de genul si la noi..

 5. dePop :

  A zis pe data de 21 august, 2011

  La noi rromi bat politia, mituiesc judecatori, primari….nu suntem in stare sa ii temperam cu legea in mana, da mai sa venim cu alte legi…..aici e raiul lor

 6. ciulimistu :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  Am plecat din Romania in dec 2005………locuind in Colentina,Bucuresti,una din cele mai mari bucurii ale mele a fost ca,trecand oceanul n-o sa mai am contact cu aceasta imputita subspecie de oameni………chiar…sunt oameni?Salut initiativa autoritatilor slovace! Baietii chiar au sange in conducte!

 7. Zgubilici :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  Cu riscul de a parea rasista eu sunt pro sterilizarea tiganilor! Inculti, fara valori morale, in mare parte raufacatori… ne strica imaginea si ridica mult procentul de retard in Romania.

 8. zoologika :

  A zis pe data de 23 august, 2011

  Eu aş extinde iniţiativa şi la alte etnii, inclusiv cele majoritare. Sunt foarte mulţi pentru care prezervativul este un element extraterestru şi care produc copii pe bandă rulantă. Nu cred că aici se pune doar problema proliferării ţiganilor asistaţi social ci este vorba de controlul ajutorului de stat în general.

  E drept că noi avem populaţia ţării în scădere şi Europa civilizată în îmbătrânire, însă clasele sociale care se înmulţesc cel mai mult sunt cele în general sărace şi puţin educate, care nu aduc ulterior un aport semnificativ societăţii.

 9. Anna-Maria :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  Oare voi cei care comentati atat despre cei de etnie rroma sunteti niste oameni extraordinari? Imi pare rau sa va spun k NU!!! Stiti dc?Pentru ca imi este sila sa citesc parerile unora despre rromi.In toate comentariile pe care le.ati scris..nu a fost unul in care sa separati si rasele rromilor..adiik i.ati bagat pe toti intr.o oala..Asa ceva se face? E corect din partea vostra..a celor ce va credeti atat de inteligenti incat sa comentati despre altii?si rromi se impart in oameni inteligenti,unii au bun simt,unii stiu sa comunice etc..dar intradevar sunt unii care nu merota numiti oameni..TOTI AVEM ACELASHI DUMNEZEU! EL VA AVEA GRIJA DE TOATA LUMEA SI VA RASPLATI CANDA FAPTELE „OMULUI”

 10. Robert :

  A zis pe data de 28 noiembrie, 2011

  Offf, ce bun era generalul Antonescu in zilele noastre happy
  Nu sunt rasist de fel, dar unii dintre dansii chiar te aduc in stare sa gandesti stramb….


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*