zambesc.com RSS Feed

Statul vrea sa impoziteze samsarii de masini, proiectul are sanse zero de reusita

Statul roman vrea sa faca multe, prea multe, daca i s-ar permite ar inscrie la Formula 1 toti melcii de prin gradinile romanilor, poate, poate castiga careva cursa. Ieri au anuntat cu surle si trambite ca samsarii de masini vor fi impozitati, nu scapa niciunul. Toti cei care vand mai mult de doua masini pe an vor fi taxati. Statul roman nu stie insa ca domnii samsari nu inmatriculeaza masina pe numele lor.

In cazul masinilor aduse de afara, acestea sunt vandute direct, primul care obtine numerele fiind proprietarul final. Iar cea de-a doua situatie, cand samsarii intermediaza o masina gata inmatriculata in Romania, pai se intampla cam la fel. Intelegerea e cu vechiul proprietar ca masina sa se radiezxe dupa 2-3 luni, intre timp samsarul gaseste client, vanzarea facandu-se intre vechiul proprietar si clientul samsarului.

In concluzie samsarii de masini nu o sa plateasca taxe. Guvernul va trebui sa pescuiasca in alta parte, in cloaca asta nu o sa prinda nimic. Nu ca ar fi un lucru bun acest fapt, dar asta e realitatea.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*