zambesc.com RSS Feed

Statul la coada ramane cea mai mare pasiune a pensionarilor

Placerea statului la coada ramane o enigma pentru generatia mai tanara. Probabil nici oamenii de stiinta englezi nu i-ar da de cap. Desi se plang si se vaita, ba chiar lesina, pensionarii nu absenteaza de la nicio coada. Ca e vorba de moaste, niste tigai la super oferta, sau de platit impozite acestia se lupta sa ajunga in frunte, mai ca guma turbo pe vremuri.

In anumite situatii sunt de inteles, mai ales atunci cand se termina tigaile sau fasolea cu cioloan. Dar sa vii cu noaptea in cap sa platesti impozitul, cand inca unii nu au incheiat revelionul chiar nu e de inteles. Mai ales ca acea reducere pentru impozit e valabila pana la sfarsitul lu’ martie. Probabil se simt bine, isi retraiesc tineretea. Mai schimba o vorba cu cei din generatia lor, o fi un fel de team building pentru ei. Sau o fi o problema pur romaneasca, se grabesc cat nu au digerat inca sarmalele, sa traga cate un ragait. Asa sa simta si ceilalti ce bine au mancat de revelion.

Sincer e de neinteles…de ce naiba sa te inghesui acolo cand ai probleme cu inima, cu tensiunea, nu poti sta in picioare si ai si termen trei luni in care poti platii. De ce naiba sa vii in prima zi si cu noaptea in cap. Ca nu se da niciun premiu. Senzatia e ca unii pensionari nu asteapta craciunul si nici revelionul. Ei asteapta sa stea la coada la taxe si impozite.

Cred ca ar trebui sa apara si agentii de turism cu astfel de oferte. Daca tot le place, ar trebui sa plateasca pentru asta.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*