zambesc.com RSS Feed

Statele Unite vor sa trimita mineri pe luna, Ion Iliescu se opune vehement

Americanii au anuntat ca intentioneaza sa trimita mineri pe luna. Stirea a fost publicata acum cateva zile, pana aici nimic neobisnuit. Insa exista persoane care se opun vehement. De cand a aparut stirea Ion Iliescu nu are somn, acesta a declarat ca asa ceva este inadmisibil. Si aceasta deoarece in caz de nevoie minerii nu se vor putea deplasa in timp util de pe Luna la Bucuresti pentru a-l apara. Ba mai mult domnia sa ne-a amintit ca la ultima tentativa de mineriada, domnii cu maciucile nu au mai ajuns la Bucuresti ci s-au oprit la Costesti. Daca nu era distanta asa mare, minerii si-ar fi facut ,,datoria”. Iar astazi nu ar fi fost atata debandada, iar tara noastra ar fi fost prietena cu Corea de Nord.

Nu s-ar mai fi pupat moaste prin Romania, ci tablouri cu Kim Jong-un si evident cele ale tovarasului Iliescu. Insa nu e totul pierdut, a fost votat Dragnea, adica suntem pe drumul cel bun, tot spre Corea de Nord mergem…. Doar ca prin dos.

,
Un Comentariu
  1. Dagid :

    A zis pe data de 20 ianuarie, 2017

    Ce n-ar da tovarasu Iliescu sa i-l apere si acum minerii… Ca poate, poate se face dreptate pana la urma.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*