zambesc.com RSS Feed

Specialistii au deslusit de ce este asa de molcom Presedintele Iohannis si de ce are nevoie de multe case

Misterul discursurilor spuse cu incetinitorul de Presedintele Iohannis a fost deslusit.

Daca la inceput au fost vehiculate mai multe ipoteze in genul celor de mai jos :

,, Iohannis vrea sa ii vedem bine dantura.”
,, Presedintele vrea sa fie inteles si de minoritati. ”
,, Iohannis vrea sa inteleaga si el ceea ce spune „, nimic adevarat.

Specialistii astrologii au dat verdictul: Iohannis este in zodia melcului. Acest lucru clarifica toata situatia, ba mai mult. Acum putem si noi intelege de ce domnul Iohannis are o mare afinitate fata de case. Dorinta de-a avea cat mai multe case este explicabila, ne spun specialistii. Avand in vedere ca melcul are o casa in permanenta cu el si nativii din aceasta zodie au nevoie in permanenta de o casa. Atentie, nu e vorba de o singura casa, toti cei nascuti in zodia melcului trebuie sa aibe cate o casa mai peste tot unde calca. De aceea in antichitate cei nascuti in aceasta zodie nu aveau voie sa calatoreasca.

Personalitati ale lumii nascuti in zodia melcului :

– Cel mai mare pictor rus mort la nastere.

cel mai mare pictor rus

– Iapa lu’ Zorro.

iapa lu zorro

– Chewbacca din Razboiul Stelelor

ciubaca

– Pluto

pluto

Si lista ar putea continua, in Timisoara avem familii intregi in aceasta zodie. Astfel saracii au trebuit sa puna mana pe cladiri de pe strazi intregi, mai ales cele din zona centrala. Cu alte cuvinte pentru linistea lor sufleteasca a trebuit sa faca rost de cel putin 7-8 vile de purandel. Recordul e undeva la peste 140 de vile de familie, ce sa ii faci? Asta este zodia melcului. Nu putem sa ne opunem la ,, destin”…Poate DNA-ul ?

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*