zambesc.com RSS Feed

Spam de la Anna Lesko

Zilele trecute povesteam de faptul ca am primit un mesaj spam de la Proconsul, astazi a venit momentul sa imi ,, bata” in cutia postala electronica Anna Lesko. De fapt mesajul nu vine direct din partea artistei ci din partea companiei care o reprezinta si anume Live Artist, cu toate astea eu cred ca responsabilitatea pentru astfel de mesaje ar trebui asumata si de cei in numele carora sunt trimise astfel de mesaje. Nu mor eu de la un mesaj spam, dar nu pare deloc ok, ma asteptam la mai mult cand e vorba de un astfel de nivel. Pentru mine mesajul spam e identic cu situatia in care eu as baga mana in sutienul lu Anna Lesko..ce ar zice Anna..?…happy….Probabil ca nu poarta sutien….big grin

Anna Leskofoto Anna Lesko
Foto: Facebook

In fine, nu imi place spam-ul, indiferent de la cine vine. Cat priveste ultimul spam din partea Live Artist acestia ma anunta ca pentru 2200 euro, cazare si transport Anna Lesko imi poate spune live ,, Ia-ma”…nu, nu, m-a confundat cu Irinel, ci asa se numeste cel mai recent single. Pe langa Anna mai pot beneficia si de serviciile celor de la Mandinga contra 3000 sau 4000 euro, in functie de unde trebuie sa se produca lalaiala.

Toate aceste informatii ,,pretioase” si inutile pentru mine imi intra cu forta in cutia postala electronica…ca daca era ca pe vremuri, adica cutie postala…. Iar Anna ar fi venit pe jos sa imi puna plicul in cutia postala..era altceva….acum nu e decat un spam ordinar semnat : Florin Nedelcu – Manager General Live Artist.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*