zambesc.com RSS Feed

Socant, un parlamentar si-a depus demisia pentru ca a intarziat cateva minute la o sedinta

Nu este o poveste sf, s-a intmplat de curand. Pentru ca a intarziat la o sedinta un parlamentar si-a depus demisia. Si aceasta dupa ce a tinut un discurs in care si-a pus cenusa in cap, criticandu-se, pentru gresala de neiertat pe care a facut-o. Nu va speriati nu e vorba de vreun parlamentar roman, cel in cauza este parlamentar englez. Nu stiu de unde aceasta diferenta intre parlamentarul cu pricina si parlamentarii romani. O fi de la mancare, de la aer…Sau la noi in parlament sunt ceva radiatii care ingroasa obrazul alesilor. Caci ai nostri alesi lipsesc cu desvarsire de la sedinte si niciodata nu am auzit pe vreunul sa isi de-a demisia. Nici macar atunci cand le cer oamenii in strada, sau DNA-ul.

Pana la urma daca aceasta regula morala s-ar aplica si pe la noi, am ramane fara parlamentari, politicieni, primari. Ce mai, sigur ar creste pib-ul Romaniei instant, ar aparea si cateva autostrazi si alte cele. Dar asa ceva nu se poate, caci noi avem in parlament hoti, pardon, profesionisti. Care nu se smiorcaie la orice, au obrazul mai ca soricul de rinocer. Ce mai, blindati din picioare pana la cap cu nesimtire si tupeu asa cum ii sta bine unui politician profesionist.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*