zambesc.com RSS Feed

Sissoko Master Chef

Nu stiu cati va mai aduceti aminte de Sissoko, concurentul de la Master Chef prima editie, care era cat pe ce sa il elimine pe castigatorul editiei, desi initial nimeni nu ii dadea mari sanse, probabil din cauza emotiilor pe care le-a avut in calificari. In fine Sissoko este acum mai mult decat un bucatar, adica are diverse joburi, colabarari care presupun interactiune cu publicul, ceea ce nu e deloc usor, adica nu e usor sa gatesti in timp ce altii te bazaie cu autografe, poze, intrebari si alte cele. Zilele trecute fiind la un targ din Bucuresti, m-am trezit cu Sissoko in fata, mesterea ceva din ciocolata. Iata si imaginile cu acesta :

sissoko la targ

Haios si plin de viata asa cum il stiam si pe cand era la Master Chef, a fost de acord sa ii fac cateva poze. Am tinut sa subliniez acest lucru deoarece, un stand ceva mai incolo voiam sa pozez un aranjament floral si era cat pe ce sa iau bataie de la o domnita. Initial nu am inteles de ce tipa ca in final sa realizez ca nu i-a prins nimeni degetele in usa..ci pur si simplu avea alergie la aparatul meu foto..de ce ?..Habar nu am.

sissoko master chefmaster chef sissoko

In schimb Sissoko desi o persoana cunoscuta, vedeta am putea spune nu s-a opus deloc..in fine cine stie peste ce domnita sub acoperire am dat. Merci Sissoko si succes in noua cariera.

, , , ,
2 Comentarii
  1. Andreea :

    A zis pe data de 24 septembrie, 2013

    poate a crezut ca vrei sa ii furi painea de la gura, de nu te-a lasat sa ii fotografiezi florilelaughing

  2. dePop :

    A zis pe data de 24 septembrie, 2013

    Cine stie ce secrete ascundea aranjamentul…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*