zambesc.com RSS Feed

Skateboardul poate dauna sanatatii

5 Comentarii

Dupa revolutie imi aduc aminte ca au aparut pe la noi skateboarduri si majoritatea copiilor isi doreau unul cu care sa se dea pe trotuarul din fata blocului. Iar eu ma incadram de minune in aceasta majoritate. big grin
Cu toate ca aveam carucior cu rulmenti, patine cu rotile si bicicleta, skateboardul devenise pentru mine o obsesie. hypnotized Si nu m-am linistit pana cand parintii nu mi-au facut si mie rost de unul. Iar cand l-am primit eram cel mai fericit.
L-am analizat, l-am mirosit, l-am pipait, m-am dat cu el de cateva ori, m-am laudat prin tot cartierul cu el si apoi m-am plictisit de el. Devenisem pasionat de trenuleturile electrice. day dreaming
E adevarat, si aceasta pasiune poate deveni periculoasa in momentul in care corpul face cunostiinta cu energia electrica insa skateboardul este mult mai periculos pentru sanatate:

Dupa ce am vazut acest filmuletul am fost foarte fericit ca nu am avut o relatie foarte lunga cu skateboardurile. Probabil as fi ajuns in aceasi situatie „jenanta”, mai devreme sau mai tarziu.

,